Responsive Ad Slot

Son Eklenenler

latest

Bekçi Maaşları Belli Oldu! İşte En Düşük Bekçi Maaşı

EGM bünyesinde bulunan bekçilerin zamlı maaşları belli oldu. Peki en düşük bekçi maaşı kaç TL oldu? İşte detaylar...

2022/07/13

Kamuda görev alan bekçilerin son yapılan maaş zammıyla birlikte alacakları maaş tutarı belli oldu.

YÜZDE 41'DEN FAZLA ZAM GELDİ

Yüksek gelen enflasyondan sonra enflasyon farkı belli oldu. Türkiye İstatistik Kurumu Başkanlığı tarafından 4 Temmuz'da açıklanan enflasyon rakamının ardından kamu personellerinin maaşına gelecek enflasyon farkı ve TİS zammı ile birlikte yüzde 41.7 seviyesinde oldu. 

BEKÇİ MAAŞINA ZAM GELDİ

Tüm kamu personellerinde olduğu gibi bekçilerin de maaşlarına zam geldi. Yapılan açıklamada üniversite mezunu olan bekçilerin 7 bin 707 lira olan maaşları yüzde 41.7'lik zamla birlikte 10 bin 920 lira seviyesine çıktı. En düşük bekçi maaşı ise 10.293 TL oldu.

İlginizi Çekebilir: Bekçi Alımında Başvuru Şartları Neler? Kimler Bekçi Olabilir?


BEKÇİ ALIMI SINAVI YAPILACAK

EGM 3 bin 250 bekçi alımında adaylar bu pazar günü belirlenen illerde yazılı sınava girecek. Sınava girecek adaylar, başarılı olmaları durumunda daha sonra spor ve sözlü mülakata alınacak. Bu aşamaları da başarı ile geçen ve sağlık testinden de sorunsuz çıkan adaylar, EGM bünyesinde bekçi olmak için eğitime alınacak. 

YENİ BEKÇİ ALIMI NE ZAMAN?

EGM'nin mevcut bekçi alımının ardından yeni dönem bekçi alımı yapılacak mı? sorusu en merak edilen konu oldu. Ancak bu konuda bir bilgi henüz yok. Bekçi alımı ilanı geldiğinde bildirimle haberiniz olsun istiyorsanız tıklayın.

Hiç yorum yok

Yorum Gönder

Başvuru Yap
© all rights reserved
we Google