Responsive Ad Slot

Son Eklenenler

latest

Havelsan İş Başvuru Formu

Havelsan iş başvuru formu ile bünyesine personel alımları yapıyor. Havelsan iş başvurusu nasıl yapılır? Sorusunun cevabı yazıda.

2021/08/16

Havelsan, Türk silahlı kuvvetlerine ve diğer kamu kurumlarına günümüz teknolojisinden faydalanarak entegre çözümler üreten, ülkemizin lider bilişim kurumlarındandır. 1350'den fazla personeliyle, istihdama da ciddi katkısı bulunmaktadır. Türk Silahlı Kuvvetleri Güçlendirme Vakfı kuruluşu olan Havelsan, açık pozisyonlarını kapatmak için internet üzerinden yayınladığı iş ilanları vasıtasıyla bünyesine personel alımı yapmaktadır. Sizlerde Havelsan personel alımı imkanlarından faydalanmak istiyorsanız, Sitemiz üzerinden yayınladığım iş ilanları bağlantısını kullanarak, kuruma kolayca iş başvurusunda bulunabilirsiniz. Güncel iş ilanları ve açık pozisyonlarının yayınlanmış olduğu bağlantıya aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Sosyal Olanaklar

  • Yemek
  • Servis
  • Kreş hizmeti: Çocuğu kreşe giden kadın çalışanlara kreş yardımı yapmaktadır.
  • Sosyal Etkinlikler/Kulüpler: Çalışanlar, ilgi alanları doğrultusunda sosyal aktivitelere katılabilirler.
Havelsan işe alım süreci, kurumun insan kaynakları tarafından yönetilmektedir. İnsan kaynakları ilanlara yapılan aday başvurularını bir havuzda toplayarak, alım yapılacak pozisyon için belirlenen kriterlere uygun kişilerin yanında kurum vizyonu, misyonu ve kültürüne en uygun temel yetkinlikler ile pozisyona ait özel yetkinliklere göre seçilmiş en uygun adaylar tercih edilmektedir. 

Hiç yorum yok

Yorum Gönder

Başvuru Yap
© all rights reserved
we Google