Responsive Ad Slot

Son Eklenenler

latest

Er-Bakır İş Başvurusu

2020/04/20


Bakır tel üreticisi olan Er-Bakır, yayınladığı iş başvuru formu üzerinden bünyesine iş başvuruları kabul ediyor. Er-Bakır'da çalışmak isteyen adaylar, şirketin iş başvuru formu sayfasına yazıdan ulaşabilirler. İş başvurusu yapmadan önce gelin önce şirketi tanıyalım.

Türkiye'nin en büyük şirketlerinden Er-Bakır'ın başarılarla dolu yolculuğu, Denizli'de bakır tel üretimi yapan küçük bir işletmeyle başlamıştır. Er-Bakır bugün Denizli'deki 200.000 m2'lik ana fabrikasında üretimini sürdürmekte ve dünyanın bir çok ülkesine yaptığı bakır tel ihracatıyla ülke ekonomisine büyük katkı sağlamaktadır. Son dönemlerde hem otomotiv hemde enerji alanlarında kullanımı yaygınlaşan alüminyum tel üretimi de Er-Bakır bünyesinde son teknoloji makinelerde yapılmaktadır. Bu nedenle yer altından uzaya kadar tüm iletkenlerde Er-Bakır'ın izini görmek mümkündür. Ayrıca şirket, dünyada sayılı firmanın sahip olduğu yetkilendirilmiş yükümlü sertifikası sayesinde ithalat ve ihracatta gümrük işlemlerini kendi bünyesinde gerçekleştirebilecek ekibe ve yetkiye sahiptir.

Gerek kalite, gerekse şirket değerlendirmeleri açısından kendi sektörü içerisinden ulusal ve uluslararası pek çok ödül almış olan Er bakır, sadece bölgesinin değil, tüm ülkenin gücü olarak dünyada tanınan güçlü bir marka olmaya devam edecektir.

Çalışma Saatleri

Üretim hatlarındaki tüm personeller vardiyalı olarak çalışmaktadır.
Er-Bakır’da vardiyalı çalışma haftada 6 gün olmak üzere:
07:30 – 15.30
15.30 – 23.30
23.30 – 07.30 saatleri arasındadır.

Diğer çalışanlar ise haftada 5 gün olmak üzere 08:30 – 18:30 saatleri arasında çalışmaktadır. Şirkette toplam 943 çalışan bulunmaktadır.

İşe Alım Süreci

Er-Bakır işe alım süreci iş başvuru formu ile başlamaktadır. Şirkette çalışmak isteyen adaylar Er-Bakır iş başvuru formunu doldurarak, başvurularını şirketin insan kaynaklarına iletebilirler. Başvurusu olumlu olarak değerlendirilen kişiler mülakata davet edilir. Bu aşamaları geçen adaylara ücret teklifi yapılır ve kabul eden adaylar iş yeri hekimleri tarafından detaylı sağlık kontrollerinden geçirilir. Yapılan sağlık kontrollerinden sonra adayın ilgili pozisyon için çalışmasında bir sakıncasının görülmemesi sonucunda adayların işe giriş işlemleri yapılır.

Başvuru Yap
© all rights reserved
we Google