Responsive Ad Slot

Son Eklenenler

latest

Pepsi İş Başvurusu Yap

Bünyesinde bulunan açık pozisyonlara personel alımı yapan Pepsi, kariyer portallarında yeni iş ilanları yayınladı. Pepsi iş ilanları sitemizde.

2021/08/14

Uzun yıllar içecek sektöründe ismini duyuran Pepsi, bünyesinde çalışmak üzere personel alımlarına başladı. Büyük bir firma olan ve içecek sektöründe ismini duyurmuş ve bir dünya devi olan marka Pepsi, seçkin ve başarılı bir kariyer edinmek isteyenler için iş ilanları yayınlıyor. İşe alımlar internette yayınlanan bu ilanlar vasıtasıyla gerçekleştiriliyor.

Şirket, yeni aldığı personel ve mevcut olan çalışanlarının kişisel ve mesleki olarak gelişebilmesi ve doğru istihdam etmek için gereken eğitim programları sunmaktadır. Türkiye’nin birçok ilinde farklı pozisyonlar için Pepsi iş ilanları verilmektedir. Aşağıdaki bağlantıyı kullanarak Pepsi'nin açık pozisyonlarına ulaşabilir, bu pozisyonlara iş başvurusunda bulunabilirsiniz.

pepsi iş başvurusu

Şirket, bünyesine yapacağı yeni işe alımlarında özgüvene sahip, işine bağlı, takım çalışmasına uygun ve prensip sahibi olan kişiler ile çalışmayı görev bilmiş kişileri işe almayı hedeflemiştir. İşe alım yapılacak olan bazı pozisyonlar şunlardır: Satış elemanı, Finans, Pazarlama, depo görevlisi, hareket teknisyeni, tahsilat personeli, lojistik elemanı, tanzim ve teşhir elemanı alımı yapılacaktır. Sizlerde böylesine büyük bir şirkette çalışmak ve Pepsi'nin kariyer imkanlarından faydalanmak istiyorsanız, sitemiz üzerinden şirkete iş başvurusunda bulunabilirsiniz. 2021 yılında personel alımlarına hız kesmeden devam eden kurumun güncel iş ilanları ve tüm açık pozisyonları listesine ulaşmak için tıklayın.

Hiç yorum yok

Yorum Gönder

Başvuru Yap
© all rights reserved
we Google