Responsive Ad Slot

Son Eklenenler

latest

Starbucks İş Başvurusu

Starbucks iş başvurusu yapabilmeniz için doldurmanız gereken güncel iş başvuru formu bağlantısını sizlerle paylaşıyoruz.

2021/06/02

Starbucks, bünyesindeki açık pozisyonları kapatmak için mağazalarına personel alımı yapmaktadır. Starbucks iş başvurusu için gerekli olan forma sitemizden ulaşabilirsiniz. Şirket bünyesindeki şubelerde barista olmak için izlemeniz gereken yolu sizler için derledik.

Dünyaca ünlü kahve dükkanı zinciri Starbucks, her geçen yıl Türkiye'nin çeşitli bölgelerine şubeler açarak büyümeye devam ediyor. Kahve sevenlerin en çok tercih ettiği marka olan Starbucks, yeni açılacak olan ve mevcut şubelerindeki personel açığını kapatmak adına personel alımı yapmaya devam ediyor. Şirket çalışanlarını “iş ortağı” olarak görür. Çalışanlar, müşterilere ve takım arkadaşlarına saygı duyar. Personeller; etik ticaret anlayışı ile tedarik edilen kahveleri sunmak, çevreye saygılı uygulamaları hayata geçirmek ve içinde bulunduğumuz topluma katkıda bulunmak için çaba göstermektedir.

Starbucks'ın başarısının gizli kahramanları bünyesinde çalışan baristalardır. Barista, "içecekler konusunda uzmanlaşmış kimse" olarak tanımlanmaktadır. Personelleri için iyi bir çalışma ortamı sağlayan Starbucks’ta her gün, yeni ufuklara açılan yeni bir gün olarak kabul edilir. İşlerini severek yapan Starbucks baristaları, işlerinin yanında sosyal sorumluluk gibi farklı programlarda da kendilerini geliştirme fırsatı yakalarlar.
Sizler de çalışanlarına geniş kariyer imkanları sağlayan Starbucks ailesinin bir parçası olmak istiyorsanız, şirkete ait Starbucks başvuru formunu doldurarak, kuruma iş başvurusunda bulunabilirsiniz. 

Hiç yorum yok

Yorum Gönder

Başvuru Yap
© all rights reserved
we Google