Responsive Ad Slot

Son Eklenenler

latest

MAN İş Başvuru Formu Doldur

MAN personel alımlarından faydalanmak için şirketin açık pozisyonlarına iş başvurusunda bulunabilirsiniz. Açık iş ilanları ve başvuru bilgileri yazıda

2021/08/14

Türkiye'de MAN ve NEOPLAN marka otobüslerin yanında kamyon da üreten MAN, üretim tesislerinde çalıştırılmak üzere personel alımı yapmaya devam ediyor. Almanya dışındaki ilk üretim tesisi Türkiye olan marka, buradaki yatırımlarına çok önem veriyor. Üretim bandından çıkan ürünleri sadece yurt içi pazarda değil yurt dışı pazarda da satan MAN, 41 ülkeye ihracat yapmaktadır. Ülke ekonomisine ve istihdamına ciddi katkıda bulunan şirketin bünyesinde 1800'den fazla mavi ve beyaz yakalı çalışan bulunmaktadır. Sizler de otomotiv sektöründe bir kariyer hedefliyorsanız, sitemiz üzerinden MAN iş başvurusu gerçekleştirebilirsiniz. İş başvurusunda bulunmak için kullanmanız gereken güncel açık pozisyonlar ve iş ilanları listesini içeren bağlantıya aşağıdan ulaşabilirsiniz.
MAN, Ankara Akyurt'ta bulunan fabrikasına yaptığı personel alımlarını Beyaz Yaka ve Mavi Yaka işe alım olmak üzere iki kategoride gerçekleştirir.
Mavi yaka personel alımlarında, adaylara, alım yapılacak bölümün gerektirdiği teknik becerilere yönelik testler uygulanır. Testlerde başarılı olan adaylar mülakat aşamasına geçer. Mülakatı olumlu olarak değerlendirilen adaylara iş teklifi yapılır.

Beyaz yaka personel alımlarında, Alım yapılacak pozisyonun gereklilikleri dahilinde CV'leri olumlu olarak değerlendirilen adaylarla; telefon mülakatı, İngilizce tespit sınavı, insan kaynakları ve bölüm yöneticileri ile birebir mülakatlar gerçekleştirilir. Bu aşamaları başarıyla tamamlayan adaylara iş teklifi yapılır.

MAN Türkiye A.Ş. güncel iş ilanları ve açık pozisyonları listesine buradan ulaşabilirsiniz.
Yayınlanan ilanlardan kendinize uygun ilan bulamadıysanız, şirkete genel başvuru yapabilirsiniz. Man Genel başvuru için tıklayın.

Hiç yorum yok

Yorum Gönder

Başvuru Yap
© all rights reserved
we Google