Responsive Ad Slot

Son Eklenenler

latest

TOFAŞ İş Başvurusu

Tofaş işçi ve beyaz yaka personel alımı başvurularına yazıdan ulaşabilirsiniz. Tofaş iş başvurusuna ilişkin tüm detayları paylaşıyoruz.

2021/08/16

Bursa Tofaş iş başvurusu hakkındaki bilgiler ile Tofaş işçi ve personel alımı duyurusu yazıdadır.
Türkiye’nin gururu, en büyük sanayi kuruluşlarından biri olan Tofaş işletmeleri bu yıl da açık olan personel eksiğini kapatmak için alımlara başladı. Tofaş eleman alımı için web sitesi üzerinden iş ilanları vermektedir. Koç Holding bünyesindeki bu kuruluşta çalışmanın ayrıcalığından yararlanmak sizlerin de hakkıdır. Otomotiv endüstrisinin başta gelen firmalarından biri olması Tofaş'ın değerini de katlamaktadır. İhracat gelirleri ile yurt çapında istihdam yaratan firma, çalışanları için de elinden gelenin en iyisini yapmaktadır.

Bursa’da bulunan Tofaş fabrikasında çalışmak üzere istihdam edilmek istiyorsanız ve gerekli vasıflara sahipseniz zaman kaybetmenize gerek yok, hemen online olarak baş vurunuzu yapın ve sizi aramalarını bekleyin. Tofaş iş ilanları ile hayatınızın akışını değiştirmek sizin elinizde. Ülkemizde faaliyet gösteren otomotiv devi olan Tofaş, iş ilanları için kendi web sitesinin yanında çeşitli kariyer portallarından da ilanlar yayınlatarak bünyesindeki açık pozisyonları gidermeye çalışıyor. 

Tofaş, çalışanlarına verdiği değer ve onların kariyer gelişimleri için harcadığı eforla, ülkemizin örnek gösterilen şirketlerinden bir tanesidir. Tofaş ailesine katılarak, her zaman işçisinin yanında ve onunla omuz omuza olmayı başaran sektörün bu önde gelen ismi ile çalışıyor olmanın avantajlarından yararlanacaksınız.

TOFAŞ Personel Alımı

Ülke ekonomisinin bel kemiği olan Tofaş, kendi üretimlerinin dışında biline pek çok otomobil markasına da temsilcilik yapıyor, Maserati, Jeep, Fiat, Alfa Romeo ve Lancia bu markaların başında geliyor. Tofaş Personel Alımı 2022 yılının sonuna kadar sürecektir.  Sizde Tofaş bünyesinde çeşitli pozisyonlarda çalışmak istiyorsanız, şirketin farklı pozisyonlar için hazırlanmış iş başvuru formlarına buradan ulaşabilirsiniz. 

Hiç yorum yok

Yorum Gönder

Başvuru Yap
© all rights reserved
we Google