Responsive Ad Slot

Son Eklenenler

latest

Özdilek İş Başvurusu

Hızla büyüyen Özdilek, ihtiyaç doğrultusunda personel alımı yapmaktadır. Özdilek iş başvurusu ve iş ilanları listesine yazıdan ulaşabilirsiniz.

2021/08/15

Temelleri Bursa'da atılan Özdilek markası, Hüseyin Özdilek tarafından kurulmuştur. havlu, bornoz, ev tekstili, baskı gibi alanlarda faaliyet gösteren kurumun, Ankara, Afyon, Aksaray, Antalya, Aydın, Bilecik, Bingöl, Çorum, Denizli, Diyarbakır, Edirne, Elazığ, Eskişehir, İstanbul, Karabük, Kayseri, Kocaeli, Konya, Malatya, Mardin, Muğla, Nevşehir, Ordu, Yalova, İzmir, Kocaeli, Sakarya, Şanlıurfa, ve Bursa illerinde alışveriş merkezleri bulunmaktadır. Kurulduğu günden bu yana yüksek hızda bir büyüme ivmesi yakalayan Özdilek, binlerce kişiye iş kolu yaratmasıyla, ülke istihdamına büyük katkı sağlamaktadır. Şirketin ülkeye katkısı sadece bununla sınırlı kalmayıp, ürettiği malları yurt dışına ihraç etmesiyle özel sektör ekonomisinin önemli bir oyuncusudur.

Özdilek, ihtiyaç doğrultusunda holding bünyesindeki açık pozisyonlarına, mağazalarına, marketlerine, AVM’lerinin çeşitli pozisyonlarına personel alımı yapmaktadır. Şirketin işe alımları büyük bir titizlilikle gerçekleştirilmektedir. Müşteri ilişkilerine her daim önem veren firma yapacağı personel alımlarında, iletişim becerisi yüksek kişileri daha fazla tercih etmektedir. Sizde Özdilek iş başvurusu yapmak istiyorsanız, aşağıdaki adımları uygulamalısınız.

Özdilek İş Başvurusu

Özdilek bünyesinde çalışmak istiyorsanız, iş başvurunuzu 2 yolla gerçekleştirebilirsiniz.
- İlgili kariyer sitelerinde yayınlanan iş ilanlarından
- Tüm Özdilek şubelerinde bulunan iş başvuru formlarını doldurarak. 
Özdilek şirketinin internette yayınlanan iş ilanları için tıklayın
Onlarca ilan arasından kendinize uygun olan pozisyonu ve açık pozisyonun olduğu ili dikkate alarak, iş başvurunuzu gerçekleştirebilirsiniz. Yapacağınız başvurular, şirketin insan kaynakları tarafından incelenmektedir. İşe alınmanıza karar verilmesi takdirde ya sistem üzerinden size özel mesaj atılacak yada iş başvurusu yaparken belirtmiş olduğunuz iletişim adreslerinden sizinle irtibata geçilecektir. 

Hiç yorum yok

Yorum Gönder

Başvuru Yap
© all rights reserved
we Google