Responsive Ad Slot

Son Eklenenler

latest

Brisa Personel Alımı

Brisa iş başvurusu için şirketin yayınlandığı açık pozisyonlara başvuruda bulunabilirsiniz. Brisa iş ilanları ve detaylar yazıda.

2021/08/15

Lastik üreticisi Brisa insan kaynakları tarafından yayınlanan iş ilanlarından Brisa iş başvurusu yapabilirsiniz. İhtiyaç duyduğu pozisyonlar için personel alımı yapan şirket hakkındaki bilgilere de yazıdan ulaşabilirsiniz.

Brisa Avrupanın 7. büyük lastik üretim tesisi ve dünyada tek bir alanda en fazla lastik modelinin üretildiği yerlerden birisidir. Sabancı Holding çatısı altında tamamen Türk sermayeli olarak kurulan şirket, 1974 yılında Lastik Sanayi ve A.Ş. adında kuruldu. Daha sonra dünyanın lider lastik üreticisi markalarından Bridgeston ile ortak girişim anlaşması sonucunda şirketin ismi Brisa olarak değiştirildi. Fabrikada Bridgeston ve Lassa markalı lastiklerin üretimi yapılmaktadır.

Brisa, mümkün olan en yüksek teknolojiyi elde etmek için mümkün olan en zor şartlarda mücadele etmektedir. Şirket, hem çok daha dayanıklı üstün performanslı lastikler üretiyor Hem de kendisini yeniliklere ve AR-GE çalışmalarına açık şekilde geliştirmeye devam etmektedir. Sürekli büyüyen ve üretim kapasitesini arttıran kurum, ihtiyaç duyduğu pozisyonlar için personel alımı yapmaktadır. Sizde Brisa'da çalışmak istiyorsanız, aşağıda iş başvurusu bilgilerine ulaşabilirsiniz.

> Otomotiv sektöründe yer alan şirketlere iş başvurusunda bulunmak için tıklayın.

Brisa İş Başvurusu

Brisa iş ve kariyer olanakları bakımından ülkemizin önemli kurumlarından bir tanesidir. Değişen ve sürekli öğrenmeyi amaç edinmiş bir şirket olarak çağı yakalama yolunun yaşam boyu öğrenmeden geçtiğe inanan Brisa, bu amaçla bünyesindeki Brisa Akademi ile çalışanlarının gelişimine katkı sağlamaktadır. Personellerine değer veren ve geniş sosyal haklar tanıyan bir yapıya sahip olan kurumun iş ilanlarını görüntülemek için tıklayın.

Hiç yorum yok

Yorum Gönder

Başvuru Yap
© all rights reserved
we Google