Responsive Ad Slot

Son Eklenenler

latest

Pamukkale Turizm İş Başvuru Formu

Ulaşım sektöründe faaliyet gösteren Pamukkale Turizm iş başvurusu için gerekli bilgiler ve kurumun Pamukkale işe alımı süreci hakkındaki tüm detaylar.

2021/08/14


Ulaşım sektörünün önemli otobüs firmalarından olan Pamukkale Turizm, aynı zamanda ülkemizin en köklü otobüs firması olma unvanına sahiptir. Firma, geçmişten günümüze teknolojik gelişmeleri takip ederek, yolcularına daima en kaliteli hizmeti vermeye çalışıyor. Yolcularının rahat ulaşımı için hizmet kalitesine değer veren Pamukkale, ihtiyaç duyduğu pozisyonlara personel alımı yapmaya devam ediyor.
"İyi hizmet iyi ekipler tarafından sağlanır" görüşünü benimseyen kurumun insan kaynakları birimi, işe alımlarını büyük titizlikle gerçekleştiriyor. Pamukkale Turizm, yaklaşık olarak 3500 kişiyi bünyesinde çalıştırmaktadır. Sizde Pamukkale Turizm'de; kabin memuru (host), şoför veya bilet satışından sorumlu gişe görevlisi olarak çalışmak istiyorsanız, aşağıda şirkette çalışmak için iş başvurusunun nasıl yapılacağını ilişkin bilgileri mevcuttur.

Pamukkale Personel Alımı

Pamukkale Turizm ailesinde çalışmak istiyorsanız. Hazırladığınız özgeçmiş (CV) dosyalarınızı ozgecmis@pamukkale.com.tr adresine göndererek özgeçmişlerinizi, Pamukkale insan kaynakları birimine ulaştırabilirsiniz. Ya da Pamukkale'nin açık pozisyonlarını yayınladığı ilan sayfasından kendinize uygun bir ilana iş başvurusu yapabilirsiniz.

Hiç yorum yok

Yorum Gönder

Başvuru Yap
© all rights reserved
we Google