Responsive Ad Slot

Son Eklenenler

latest

Samulaş İş Başvuru Formu

Samsun Samulaş iş başvurusu için kullanacağız, Samulaş iş başvuru formuna sitemiz üzerinden ulaşabilirsiniz.

2021/08/16

Samsun Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı olan Samulaş, bölge halkının rahat, ekonomik ve güvenli şehir içi ulaşım ihtiyacını karşılamak adına faaliyetlerini yürütmektedir. Tramvay ve raylı sistemi beslemesi için şehrin farklı yerlerinde ring hatları kuran Samulaş, bünyesine personel alımı yapmaya devam ediyor. Siz de Samsun Hafif Raylı Sistem ve Amisos Tepesi teleferik hatlarını işleten Samulaş bünyesinde çalışmak istiyorsanız, kuruma iş başvurusu yapmak için kullanmanız gereken başvuru formuna ve formu göndereceğiniz adrese aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Samulaş çalışanları, kurumun sağlık yardımı, servis, öğle yemeği, eğitim olanakları gibi imkanlardan faydalanabilmektedir. Göreve yeni başlayan çalışanlara; Şirketin adaptasyonları konusunda destek sağlamak, kurum kültürünü yerleştirmek ve temel hizmet bilgilerini vermek amacıyla kurum tarafından eğitimler verilmektedir.

Samulaş Personel Alımı

  1. Samulaş personel alımlarından faydalanmak istiyorsanız 2 seçeneğiniz mevcut;  CV'nizi insankaynaklari@samulas.com.tr adresine mail olarak gönderebilirsiniz.
  2. Samulaş iş başvuru formu doldurabilirsiniz. İş başvuru formu için tıklayın.
İş başvurunuz, Samulaş insan kaynakları departmanı tarafından değerlendirilmektedir. İşe alımınızın onaylanması halinde iletişim bilgilerinizden sizinle irtibata geçilecektir.

Hiç yorum yok

Yorum Gönder

Başvuru Yap
© all rights reserved
we Google