Responsive Ad Slot

Son Eklenenler

latest

Bursa BESAŞ İş Başvurusu

2020/04/20

Bursa Besaş

Bursa'nın unlu mamüller markası Besaş, bünyesine yaptığı personel alımlarını, iş başvuru formu dolduran adaylar üzerinden gerçekleştiriyor. Besaş'ın üretim tesislerinde çalışmak istiyorsanız, iş başvuru formuna yazıdan ulaşabilirsiniz.

İnsanlık tarihi boyunca en önemli ihtiyaç maddesi her zaman gıda olmuştur. İnsanın kendi serüveni ne kadar eskiyse gıdaya olan ihtiyaç da o kadar eskidir. Gıda denildiği zaman akla ilk gelen de ekmektir. Ekmek insanlığın ilk gününden bu zamana öneminden hiçbir şey kaybetmemiştir.
Bursa'nın göz bebeği Besaş, en temel besinimizi sofralarımıza güvenle sunmak için çalışıyor. yüksek üretim kapasitesiyle Bursa'nın yıllık ekmek ihtiyacının %25'ini karşılayan Besaş, bu bağlamda alanında lider bir kuruluştur.

Türkiye'nin 3. büyük ekmek üretim tesislerine sahip olan Besaş, Bursa Organize Sanayi bölgesinde üretim faaliyetlerini gerçekleştirmektedir. Bursa halkına kaliteli, sağlıklı ve ekonomik ekmek ve unlu mamuller sağlamak amacıyla üretim yapmakla kalmayıp, piyasada bir denge unsuru vazifesini de üstlenmektedir.

İş Başvuru Formu

Müşteri memnuniyeti doğrultusunda ürün çeşitlerini ve kalitesini artırmak vizyonuyla hareket eden Besaş, her yıl bünyesine yeni personel alımları yapmaktadır. Siz de Besaş personel alımlarından faydalanmak istiyorsanız, iş başvuru formu doldurup, forma fotoğrafınızı ekleyerek şirkete iş başvurusunda bulunabilirsiniz. Besaş iş başvuru formunu doldurmak için tıklayın.
Başvuru Yap
© all rights reserved
we Google