Responsive Ad Slot

Son Eklenenler

latest

EPİAŞ İş Başvurusu

2020/04/17


Türkiye'nin ilk ve tek enerji borsası kuruluşu olarak faaliyetlerini sürdüren EPİAŞ, işe alımlarını internet üzerinden gerçekleştirmektedir. EPİAŞ'ta çalışmak isteyen kişiler, ihtiyaç olduğunda değerlendirilmeye alınabilmeleri için CV'lerini insan kaynaklarına gönderebilirler. Şirket hakkındaki bilgilere ve iş başvurusu yapabilmeniz için gerekli olan bağlantıya yazıdan ulaşabilirsiniz.

Dünya sürekli olarak artan enerji talebi ve sorunsuz karşılamak isteyen ülkelerin güç paylaşımlarına sahne oluyor. Bugün yer küremizde bulunan doğal gaz rezervlerinin yaklaşık %71'i, petrol rezervlerinin de %65'i Türkiye'nin kuzey, güney ve doğusundaki bölgelerdedir. Dünyadaki enerji talebinin büyük bir bölümü ise bu rezervlerin batısında yer alan Türkiye ve Avrupa ülkelerinden gelmektedir. Bu arz ve talebin kesişim noktasında yer alan ülkemiz, dünyada enerji talep artış hızı en yüksek olan ülkeler arasında yer almaktadır.

Türkiye'de bir ilki gerçekleştirerek enerji borsasını faaliyete geçiren Epiaş, Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu'nun verdiği lisansla birlikte enerji piyasalarının işletimini üstlenmiştir. Şirket güvenilir, istikrarlı ve şeffaf piyasa işletimiyle enerjide referans fiyat oluşumunu sağlamaktadır.

EPİAŞ, ülkemizin küresel enerji piyasalarıyla birleşmiş, bölgesel ve güçlü bir enerji ticareti merkezine dönüşmesi için var gücüyle çalışmalarına devam etmektedir.

İşe Alım

EPİAŞ, gelecek hedeflerinin gerçekleştirilmesi doğrultusunda şirkete değer katacak, performansı ile memnuniyet sağlayacak, ekip çalışmasına uygun, saygılı, vizyon sahibi kişileri tercih etmektedir. EPİAŞ'a iş başvurusu yapmak isteyen kişiler özgeçmişlerini insankaynaklari@epias.com.tr adresine e-posta gönderebilirler. Başvurunuz, İnsan kaynakları departmanına iletilecek olup, ihtiyaç duyulması halinde değerlendirilmeye alınacaktır.
Başvuru Yap
© all rights reserved
we Google