Responsive Ad Slot

Son Eklenenler

latest

AKSA Enerji İş Başvurusu

2020/04/17


Sağılık, eğitim, yaşam ve sürdürülebilir ekonomik büyüme için enerji en kilit sektörlerden bir tanesidir. Ülkemizde enerji sektöründe faaliyet gösteren bir çok firma bulunmaktadır. Bu firmalardan Aksa Enerji, Türkiye'nin halka açık en büyük serbest elektrik üreticisi konumundadır. Aksa Enerji, santrallerinin proje geliştirme ve dizaynından başlayarak ekipman temini, mühendislik, inşaat, montaj, işletme, uygulama ve bakım aşamalarının tamamını kendi bünyesinde gerçekleştirmektedir. Hem yurt içinde hem yurt dışında linyit, fuel oil, doğal gaz, rüzgar ve hidro elektrik santralleri kurarak elektrik enerjisi üretiminde bölgenin önde gelen enerji şirketlerinden biri olmuştur.

Aksa Enerji Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti ve Afrika kıtasındaki santralleriyle yerel bir enerji şirketinden dünya çapında bir enerji şirketine dönüşmektedir. Şirketin gelecek hedeflerinde yurt dışına yönelik büyüme stratejileri dikkat çekmektedir.

Aksa Enerji, çalışanlarının mutluluğunun müşterilerinin mutluluğuna yansıdığının bilincinde bir kurumdur. Şirket bu bağlamda çalışanlarına mutlu bir çalışma ortamı sağlamak için çalışmalar yürütmektedir. Aynı zamanda şirketin gelecek hedeflerinin gerçekleştirilmesinde yetkin insan kaynağına önem verilmektedir. Aksa Enerji personelleri, yeniliğe ve değişime açık, vizyon sahibi, kendisini ve işini geliştirme potansiyelini farkında olarak, işe alımdan başlayarak gelişimin sürekli devam ettiği ve çabaların ödüllendirildiği büyük bir ailenin ferdidir. Siz de bu ailenin bir parçası olmak istiyorsanız aşağıdaki bağlantıdan Aksa Enerji iş başvurusu yapabilirsiniz.

AKSA Enerji İş Başvuru Formu

Enerji sektöründe faaliyet gösteren ve Türkiye'nin en büyük şirketlerinden olan Aksa Enerji'ye iş başvurusunda bulunmak için internet üzerinden iş başvuru formu doldurmanız gerekmektedir. Başvuru formunda çalışmak istediğiniz pozisyonları (En fazla 3 tane) seçip, sizden istenilen bilgileri doldurduktan sonra iş başvurunuzu gerçekleştirebilirsiniz.
Başvuru Yap
© all rights reserved
we Google