Responsive Ad Slot

Son Eklenenler

latest

Vakıf Katılım İş Başvurusu

2020/04/17


Katılım Bankacılığı alanında kariyer hedefleyen kişiler, sitemiz üzerinden Vakıf Katılım'a iş başvurusu yapabilirler. Vakıf Katılım genel başvuru şartları ve şirket hakkındaki bilgileri yazımızda paylaştık.

Vakıflar Genel Müdürlüğü'nün çatısı altında kurulan Vakıf Katılım, ülkemiz ve toplumumuzun hayrına çalışmalarını sürdürüyor. Şirket, henüz 4 sene önce kurulmasına rağmen hızlı bir yükseliş göstermiştir. Kökleri asırlar öncesine uzanan ve sosyal yaşamın önemli bir parçası olmayı başaran vakıf kültürüyle İslami bankacılık ilkelerini buluşturan Vakıf Katılım, tüm topluma faydalı olmayı amaçlıyor.

100 şubesi ve 1200'den fazla çalışanıyla faaliyetlerini yürüten Vakıf Katılım önümüzdeki dönemlerde Türkiye'nin her yerine hizmet götürmek amacıyla şube sayısını arttırmayı hedefliyor. Şube sayısındaki artış, beraberinde yeni personel ihtiyacını da beraberinde getiriyor. Vakıf Katılım'da çalışmak isteyen kişiler için işe alım şartları ve süreç hakkındaki bilgileri sizlerle paylaşıyoruz.

Genel Başvuru Şartları

  • Üniversitelerin örgün eğitim veren ilgili bölümlerinden mezun olmak
  • İletişim kabiliyeti yüksek
  • Katılım bankacılığının çalışma prensiplerini benimsemiş
  • Erkek adaylar için askerliğini yapmış, muaf veya en az 2 yıl tecilli
  • Tercihen bankacılık alanında tecrübeli. Banka tecrübesi olmayan adaylar için; erkeklerde 30, bayanlarda 28 yaşını aşmamış olmak.
  • Bankacılık sektöründe deneyimi olmayan adaylar için ihtiyaç durumuna göre işe alım sınavı yapılabilecek olup, başarılı olan adaylar mülakata davet edilecektir.

İş Başvurusu

Vakıf Katılım'a iş başvurusunda bulunmak isteyen adaylar kariyer.vakifkatilim.com.tr üzerinden CV oluşturup şirketin yayınlamış olduğu açık pozisyonlara iş başvurusunda bulunabilirler.
Başvuru Yap
© all rights reserved
we Google