Responsive Ad Slot

Son Eklenenler

latest

Ahlatçı Holding İş Başvurusu

2020/04/16


Ahlatçı Holding'e veya bağlı olduğu iştiraklerine iş başvurusu yapmak istiyorsanız doğru yerdesiniz. Ahlatçı Holding personel alımlarından faydalanmak için ihtiyacınız olan iş başvuru formu sayfasına ve şirketin faaliyetleri konusunda bilgi fikriniz olabilmesi açısından gereken tüm bilgilere sitemizden ulaşabilirsiniz.

37 yıldır yarın değil bugün diyerek bir çok başarıya imza atan Ahlatçı Holding, 6 sektörde 34 şirketi ve 3000'i aşkın çalışanıyla faaliyetlerine devam etmektedir. Hititlerin başkenti, dünyanın merkezi Çorum'da altın, döviz ve enerji sektörlerinden sonra sağlık, otomotiv ve gayrimenkul gibi sektörlerde hizmet vermeye devam eden Ahlatçı Holding, yerli ve milli üretimi Anadolu'dan dünyaya sunuyor.
Şirkete iş başvurusu yapmadan önce gelin hep birlikte Ahlatçı Holding'in faaliyet alanlarını birlikte inceleyelim.

Faaliyet Alanları

Altın
Altında güven var anlayışıyla yaklaşık 35 yıldır hizmet veren ve Türkiye'deki spot altın piyasasının %20'sine altın bilezik piyasasının %40'ını alyans %25'ini üreterek Anadolu'daki 2.300'den fazla kuyumcuya ulaştıran Ahlatçı, dünya standartlarında altın rafinelerine de sahip bir kuruluştur.

Foreks,
Türkiye döviz pazarının ilk 3 oyuncusundan biri olarak, döviz ve para piyasalarındaki 25 yıllık tecrübeyi değerlendirmek amacıyla kurulan Ahlatçı Yatırım Menkul Değerler Foreks, Bist, Viop, portföy yönetimi ve kurumsal finansman alanlarında hizmetler sunmaktadır.

Enerji
Memleketimize fayda sağlayacağı inancıyla 2003 yılında enerji sektörüyle tanışan Ahlatçı, doğal gaz dağıtım işinde bir marka oldu. Çorumgaz, Sürmeligaz ve Kargaz bugün Türkiye genelinde %7.7'lik pazar payıyla 5 kentte 1.2 milyon kullanıcıya hizmet vermektedir.

Sağlık
1998 yılında ülkemizin sürekli gelişmeye ihtiyaç duyan en önemli alanlarından biri olan sağlık sektörüne yatırım yapan Ahlatçı Holding, Amerika'dan getirdiği MR ve Tomografi cihazlarının satışlarını yapmaktadır. Her geçen gün hizmetlerine yenisini ekleyen hastaneler olarak, 1991 yılında kurulan 130 yataklı Çorum Özel Hastanesi ve 2009 yılında kurulan 102 yataklı Özel ElitPark Hastanesi de Ahlatçı Holding'in sağlık sektöründeki önemli yatırımlarıdır.

Otomobil
Çorum'da dünya markası Wolksvagen'in yetkili satıcısı olarak satış, servis ve orijinal yedek parça alanlarında hizmet vermeye başlayan Ahlatçı Otomotiv, bu ağı daha da genişleterek Wolksvagen dışında Audi, Seat ve Skoda markalarını da Çorum'da buluşturuyor ve dünya kalitesini müşterilerine sunmaya devam ediyor.

İnşaat
İnşaat sektörüne hızlı bir giriş yapan Ahlatçı ailesi, AVM, öğrenci yurdu gibi büyük projeleri rekor sayılacak bir hızda tamamlamıştır.

Ahlatçı Holding İş Başvurusu Nasıl Yapılır?

Ahlatçı Holding ve iştiraklerine en kolay iş başvurusu iş başvuru formu doldurularak yapılmaktadır. İş başvuru formunda Ahlahçı Holding'in faaliyet gösterdiği altın, foreks, otomobil, sağlık, enerji ve inşaat sektörlerinden bir tanesini seçip formu doğru ve eksiksiz bir şekilde doldurmanız gerekmektedir.
Başvuru Yap
© all rights reserved
we Google