Responsive Ad Slot

Son Eklenenler

latest

Bim İş Başvuru Formu

Türkiye'in en büyük perakende mağazalar zinciri olan Bim, bünyesinde bulunan açık pozisyonları kapatmak için erkek ve bayan personel alımları yapmaya devam ediyor. Siz de her geçen gün büyüyen Bim'in mağaza, depo ve ofis pozisyonlarında çalışmak istiyorsanız, sitemiz aracılığıyla hızlı bir şekilde iş başvurusu yapabilirsiniz. İş başvurusu yapmadan önce gelin biraz Bim'i tanıyalım.

2020/04/16

Bim logo

Türkiye'in en büyük perakende mağazalar zinciri olan Bim, 2024 yılında bünyesinde bulunan açık pozisyonları kapatmak için erkek ve bayan personel alımları yapmaya devam ediyor. Siz de her geçen gün büyüyen Bim'in mağaza, depo ve ofis pozisyonlarında çalışmak istiyorsanız, sitemiz aracılığıyla hızlı bir şekilde iş başvurusu yapabilirsiniz. İş başvurusu yapmadan önce gelin biraz Bim'i tanıyalım.

1995 yılında faaliyetlerine başlayan Bim, kurulduğu günden bu güne uygun fiyatlı ürünleri tüketiciyle buluşturması ve müşteri memnuniyetine verdiği değerle hızlı bir büyüme gerçekleştirmiştir. Bugün Bim, Türkiye'nin her ilinde hatta ilçesinde hizmet veren 7.500'e yakın şubeye ulaşmıştır.  Bu sayı her geçen gün artmaktadır. Şube sayısındaki artış, doğru orantılı olarak şirkette çalışan personel sayısında da artışı beraberinde getirmiştir. Bu bağlamda Bim, bünyesinde çalışan 40.000'e yakın çalışanıyla ülke istihdamına da büyük katkı sağlamaktadır.

Bim yurt içinin yan ısıra yurt dışında da faaliyeti bulunan bir markadır. şirketin, Fas'ta 500 mağazası, Mısır'da 320 mağazası bulunmaktadır. Bu sayının önümüzdeki dönemlerde artması beklenmektedir.

Personellerde Aranılan Özellikler

  • Hızlı çalışma temposuna ayak uydurabilecek
  • En az lise mezunu
  • Erkek adaylar için askerliğini tamamlamış
  • İletişim kabiliyeti yüksek

BİM Personel Maaşları Ne Kadar?

Bim'e iş başvurusu yapmak isteyen adaylar, başvuru yapmadan önce BİM personel maaşlarını merak ediyor. BİM maaşları pek çok değişken kritere göre ve çalışılan pozisyona göre değişiklik göstermektedir. 2024 yılı maaşları görüntülemek için tıklayın.

Bim İş Başvurusu Nasıl Yapılır?

Bim, personel alımlarını ilgili kariyer sitelerinde yayınladığı iş ilanları üzerinden ve iş başvuru formu dolduran kişilerin başvurularını değerlendirerek bünyesine işe alımlar gerçekleştirmektedir. Bu nedenle Bim'de çalışmak isteyen kişiler şirkete 2 farklı yolla iş başvurusunda bulunabilirler. Başvuru yöntemleriyle ilgili detaylar şöyle:

1. İş İlanları üzerinden başvuru: 

Bim, mevcut şubelerinde ve yeni açılacak şubelerinde meydana gelecek açık pozisyonlar için iş ilanları yayınlamaktadır. Yayınlanan bu iş ilanlarının hangi şehirde olduklarına da dikkat ederek, kendinize uygun bir iş ilanına başvuruda bulunabilirsiniz. Bim iş ilanlarını görüntülemek için tıklayın.

2. İş başvuru formu üzerinden başvuru

Bim, resmi web sitesinde yayınladığı iş başvuru üzerinden de bünyesine personel alımı yapmaktadır. Başvuru formunu eksiksiz ve doğru bir şekilde doldurarak Bim'e doğrudan iş başvurusunda bulunabilirsiniz. İş başvuru formu için tıklayın.
Başvuru Yap
© all rights reserved
we Google