Responsive Ad Slot

Son Eklenenler

latest

Oba Makarna İş Başvurusu

2020/04/15

Oba makarna logo

Oba Makarna bünyesinde çeşitli pozisyonlarda çalışmak isteyen kişiler, yayınladığımız iş başvuru formunu doldurarak şirkete hızlı bir şekilde iş başvurusu yapabilirler. Oba makarna iş başvuru formunu ve şirket hakkındaki bilgileri sizlerle paylaşıyoruz.

Türkiye'nin en büyük makarna üreticisi Oba Makarna, geleneksel Türk mutfağının değişmeyen markasıdır. %100 entegre ve el değmeden makarna üretimi gerçekleştirdiği tesislerinde Anadolu'nun en verimli topraklarından hasat edilen eşsiz buğdayları, yüksek İtalyan teknolojisiyle birleşmesi sonucunda üretilen lezzetli makarnalarıyla yalnızca Türkiye'de değil, dünyada 5 kıtada 90'ın üzerinde ülkede tüketiciye doğallık, tazelik ve lezzeti sunarak öncelikli tercih olmayı başarmıştır.

Son dönemlerde yaptığı teknolojik yatırımlarla Oba Makarna ülkenin en büyük makarna üreticisi konumuna gelmiş ve sektöründeki bir çok değerli ödüle layık görülmüştür. Yüksek üretim kapasitesi ve yenilikçi üretim anlayışıyla dünya standartlarında hizmet vermektedir.

Oba Makarna, yarım asrın verdiği üstün deneyim, sektöründe uzman yöneticiler ve personel kadrosuyla her zaman makarna sektörünün lider firması olmuştur. Üretilen ürünler, ülkemizde 81 ilde yerleşik ve yaygın bayi ağı sayesinde tüketiciye kolayca ulaştırılmaktadır.

İşe Alım

Oba Makarna'ya en hızlı iş başvurusu yapma yolu olarak; internet üzerinden şirketin yayınladığı iş başvuru formunu doldurarak başvuru yapabilirsiniz. Formda kişisel bilgilerinizin yanında, okuduğunuz bölüm ve çalıştığınız son firma gibi bilgiler istenmektedir. Başvuru formunu eksiksiz bir şekilde doldurmaya özen gösteriniz. Zira, başvurunuz olumlu olarak değerlendirildiği taktirde belirtmiş olduğunuz iletişim adresleri (telefon, e-posta) yoluyla sizinle irtibata geçilecektir.
Başvuru Yap
© all rights reserved
we Google