Responsive Ad Slot

Son Eklenenler

latest

Petlas İş Başvurusu

2020/04/15

Petlas
Petlas'a iş başvurusunda bulunmak isteyen kişiler, şirketin açık pozisyonları için yayınladığı iş ilanları üzerinden başvurularını gerçekleştirebilirler. Başvuru yapmadan önce şirketi tanımanız açısından gerekli olan bilgilere ve iş ilanları sayfasına yazıdan ulaşabilirsiniz.

%100 yerli sermayeli olarak kurulan, sektörünün önemli şirketlerinden olan Petlas, ülkemiz ve dünya için üretmeye ve büyümeye devam ediyor. Petlas bugün 80'e yakın ülkede bilinen ve her geçen gün daha da takdir edilen bir markadır. Üretimde maksimum kalite ilkesiyle hareket eden Petlas, sahip olduğu uluslararası nakliyat filosuyla %100 müşteri memnuniyeti ve tam zamanlı teslim için tüm Türkiye'de 24 saat çalışıyor.

Fabrikasında en son teknolojiyi kullanan kuruluş, ARGE çalışmalarıyla dünya standartlarındaki ürünleriyle her geçen gün daha iyiyi yakalamayı hedefliyor. 3000'in üzerinde bayisi bulunan Petlas'ın pazarlama gücü yurdun dört bir yanında dağılmış durumda. Sadece üretim ve satış sırasında değil, satış sonrasında da kusursuzluk anlayışıyla hareket eden Petlas, teknik destek ve müşteri hizmetleri konusunda profesyonellikten ödün vermiyor.

Petlas'ta eğitim önemli bir husustur. "Bilirsen değiştirirsin" gerçeğinden hareketle tüm çalışanlar üretimin her aşamasında bilimsel gerçekler ışığında dünya standartlarında eğitimden geçiriliyor. Standartlara uygunluğu ve kalitede sürekliliği doğru, çabuk ve güvenilir hizmetin verilmesini, kaliteyi yönetim sisteminin uygulanmasında sürekli iyileştirmeyi, personele sağlıklı ve güvenli çalışma ortamıyla sürekli eğitim imkanları sağlayarak verimliliği arttırmayı kendisine görev edinen Petlas, bu anlayışının sonuçlarını bir dünya devi olmasının yanı sıra müşteri memnuniyetiyle görüyor.

Petlas İş İlanları

Petlas, bünyesinde oluşan tüm açık pozisyonlar için kendi sitesinde ve ilgili kariyer portallarında iş ilanları yayınlamaktadır. Siz de Petlas'ta çalışmak istiyorsanız, şirketin açık pozisyonlarına göz atıp, kendinize uygun olan bir pozisyona iş başvurusunda bulunabilirsiniz.
Başvuru Yap
© all rights reserved
we Google