Responsive Ad Slot

Son Eklenenler

latest

Şölen Çikolata İş Başvurusu

2020/04/14

Şölen logo

Kuruluşundan itibaren sahip çıktığı değerleri dünya standartlarında üretim ve kalite anlayışı, yenilikçi yapısı ve nitelikli insan gücüne yatırımıyla Şölen, bugün Avrupa'nın en büyük çikolata üreticilerinden bir tanesidir. Türkiye'nin en büyük sanayi kuruluşları arasında olan Şölen, 2000'i aşkın dev kadrosuyla her gün en iyi çikolatayı yapmak için çalışıyor. 200'ün üzerinde ürün çeşidi, üretimin her aşamasında titizlikle izleniyor, hijyenik ortamda çeşitli kalite kontrol aşamalarından geçiriliyor. Dünyadaki tüm yenilikleri takip eden Şölen, sürekli fark yaratarak tüketicisine birbirinden lezzetli yeni ve kaliteli ürünler sunuyor.

Hem Türkiye'nin dört bir yanındaki çikolata sevenlerle buluşan bu marka, bugün 50.000'i aşkın satış noktasıyla Şölen Lezzeti tüm ülkeyi sarıyor. Sektörünün en fazla ihracat yapan şirketlerinden biri olarak üretiminin %70'ini 100'ün üzerinde ülkeye gönderiyor.

Şölen'in lezzet yelpazesi, geliştirilen yepyeni ürünlerle her geçen gün daha da zenginleşiyor. Kusursuz işleyen dev tesisin yüzlerce lezzet ürünün, kaliteli insan gücünün sadece Türkiye'nin değil dünyanın en beğenilen bu kurumun arkasında profesyonel bir yönetim kadrosu bulunmaktadır. Çikolata sektöründe Türkiye'nin dünyadaki yüzü olan şirket, uzman ve deneyimli bir ekip tarafından yönetilmektedir.

Şölen İş Başvurusu Nasıl Yapılır?

Emeğini, başarısını ve kazancını tüm çalışanlarıyla paylaşan Türkiye'nin örnek şirketi Şölen, işe alımlarını kariyer portallarıdaki yayınladığı iş ilanlarına yapılan başvurular yoluyla veya internet üzerinden doldurulan iş başvuru üzerinden gerçekleştirmektedir. Siz de Şölen ailesinin bir parçası olmak istiyorsanız, şirketin işe alım sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.
Açılan sayfada şirkete ait açık pozisyonları göreceksiniz. Bunun dışındaki pozisyonlara iş başvurusunda bulunmak için sayfanın altında bulunan "Başvuru Formu" sekmesini kullanabilirsiniz.
Başvuru Yap
© all rights reserved
we Google