Responsive Ad Slot

Son Eklenenler

latest

Özaltın Holding İş Başvurusu

2020/04/14


Özaltın Holding, bugün Türkiye'nin öncü ve girişimci holdingleri arasında yer alıyor. Her yeni günde daha iyisini başarmanın değerini bilen şirket inşaat, enerji, ulaşım, turizm, gayrimenkul ve tarım olmak üzere 6 farklı sektörde faaliyet göstermektedir. Özaltın Holding, tamamlanan ve devam eden sayısız projesiyle her geçen gün ilkleri ve enleri gerçekleştirmeye devam ediyor. Gelecek nesillere daha yaşanılabilir bir dünya bırakmak için projeler inşa ediyor.

İnşaat alanındaki faaliyetleriyle sektörünün en büyük şirketlerinden olan Özaltın Holding, daha çok yurt içi ağırlıklı işler yapmaktadır.
- Yurt dışında da faaliyet gösteren inşaat şirketi olan Cengiz İnşaat'a iş başvurusu yapmak için tıklayın.

Özaltın Holding, mevcut ve yeni projelerinde görev almak isteyen kişileri yayınladığı iş başvuru formu üzerinden işe almaktadır. Siz de ağırlıklı olarak inşaat sektöründe faaliyet gösteren  Özaltın Holding'e iş başvurusunda bulunmak istiyorsanız, aşağıdaki iş başvuru formu üzerinden şirkete iş başvurusunda bulunabilirsiniz.

İşe Alım

Özlatın Holding'e en hızlı ve en kolay şekilde iş başvurusunda bulunmak için internet üzerinden iş başvuru formunu doldurup, forma CV'nizi eklemeniz gerekmektedir. İş başvuru formu sayfasına buradan ulaşabilirsiniz. Yaptığınız başvurular şirketin insan kaynakları birimi tarafından değerlendirilmeye alınacaktır. Başvurunun olumlu olarak değerlendirilmesi halinde adayla mülakat aşaması için iletişime geçilecektir.
Başvuru Yap
© all rights reserved
we Google