Responsive Ad Slot

Son Eklenenler

latest

Cengiz İnşaat İş Başvurusu

2020/04/14


Yurt içi veya yurt dışı inşaat projelerinde çalışmak isteyen kişiler için, ülkemizin en büyük firmalarından olan Cengiz İnşaat'ın iş başvuru formunu ve şirkete ait önemli bilgileri isegir.net olarak sizlerle paylaşıyoruz. Yurt dışı projelerde çalışmak yurt içine göre nispeten daha iyi kazanç sağlamaktadır.

Ülkemizin en köklü inşaat şirketlerinden olan Cengiz İnşaat, kısa zamanda yaptığı büyük atılımlarla Cengiz Holding'in en büyük yatırımı oldu. Geleceğe yatırım yapan projeleriyle bugün Türkiye ve dünyanın sayılı şirketleri arasına girmiştir. Yurt dışında da çeşitli projelere imza atan şirket, Türkiye'de de marka olacak projeleriyle büyük başarılar elde etmeye devam ediyor. Cumhuriyet tarihinin en büyük yatırımı, dünyanın geçiş noktası olan İstanbul Hava limanı'nın yapımını başarıyla üstlenen şirket, mevcut ve gelecekte faaliyete geçirmeyi düşündüğü projeler için ihtiyaç doğrultusunda işe alımlar gerçekleştiriyor. Şirketin işe alım süreciyle ilgili detaylara aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Cengiz İnşaat, dünyanın dört bir yanında faaliyetlerine devam ediyor. Hava limanı, kara yolu, demir yolu, baraj ve enerji santrali, tünel, liman çalışmaları şirketin faaliyet alanlarından bazılarıdır. Türkiye'nin önde gelen inşaat firmalarından olan Cengiz İnşaat, 20.000 kişiye yakın istihdamla yurt içi ve yurt dışında gerçekleştirdiği dünya standartlarında alt yapı ve üst yapı projeleriyle geleceği bu günden inşa etmeye devam ediyor.

İş Başvuru Formu

Cengiz İnşaat'ın yurt içi veya yurt dışında geleceğe ışık tutan projelerinde görev almak isteyen kişiler, internet üzerinden iş başvuru formu doldurarak, şirkette çalışma isteklerini insan kaynakları departmanına iletebilirler. Formda; kişisel bilgileriniz, eğitim durumunuz, önceki iş deneyimleriniz gibi alanları eksiksiz ve doğru bir şekilde doldurmanız gerekmektedir.
İş başvuru formu için tıklayın.
Başvuru Yap
© all rights reserved
we Google