Responsive Ad Slot

Son Eklenenler

latest

İskur Tekstil İş Başvurusu

2020/04/13

İskur tekstil logo

Tekstil sektöründe kariyer hedefleyen kişiler, İskur Tekstil iş başvuru formu ile şirkette çalışma isteklerini insan kaynakları departmanına iletebilirler. Kurumu yakından tanıyabilmeniz için gerekli olan tüm bilgilere ve işe alım sürecine dahil olabilmeniz gerekli olan bağlantıya yazıdan ulaşabilirsiniz.

Dürüstlüğü ve müşteri memnuniyetini kendisine ilke olarak edinmiş İskur Tekstil, ülkesinin kalkınması için var gücüyle çalışmaya devam ediyor. Teknoloji ve kaliteyi buluşturan, insan odaklı yönetimi İskur'un bayrağını sürekli olarak yukarılara taşıyor. Şirket yaptığı her işte değerleri gözeterek, gelenekleriyle yenilikleri harmanlamaya devam ediyor.

İskur, tekstil alanındaki faaliyetlerini pazar ve çağın gereklilikleri doğrultusunda tam bir entegrasyon içerisinde iplik, örme kumaş, boya, dokuma kumaş ve konfeksiyon olmak üzere 5 alt başlıkta yönetiyor.

Kaliteli ürünün kaliteli ham medde ve kaliteli iş gücüyle mümkün olduğunun bilincinde olan İskur, deneyimli personelini sürekli olarak çağın getirdiklerine hazırlıyor. Bu bağlamda personellerin kişisel ve mesleki gelişimlerine katkı sağlayacak eğitimler insan kaynakları departmanının çalışmaları doğrultusunda gerçekleştiriliyor. Bünyesinde çalışan tüm personellere mutlu bir çalışma ortamı için elinden gelen çabayı gösteren şirket, çalışan mutluluğuna büyük önem vermektedir.

İşe Alım

Siz de tekstil sektöründe bir kariyer hedefliyorsanız, sektörün önemli bir oyuncusu olan İskur'a iş başvurusunda bulunabilirsiniz. Şirkete doğrudan iş başvurusunda bulunmak için aşağıda bağlantısını paylaştığımız iş başvuru formunu internet üzerinden doldurup göndermeniz gerekmektedir.
İş başvuru sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.

Formda sizden istenilen bilgileri doğru ve eksiksiz bir şekilde doldurmaya özen gösteriniz. Başvurunuzun olumlu olarak değerlendirilmesi halinde mülakat aşaması için formda belirtmiş olduğunuz iletişim bilgileri vasıtasıyla sizinle irtibata geçilecektir.
Başvuru Yap
© all rights reserved
we Google