Responsive Ad Slot

Son Eklenenler

latest

Kadoil İş Başvurusu

2020/04/13


Akaryakıt dağıtım şirketi Kadoil bünyesinde çalışmak kişiler, şirketin iş başvuru formunu doldurarak en hızlı ve en kolay şekilde başvurularını gerçekleştirebilirler. Kadoil iş başvuru formu bağlantısına ve iş başvurusu yapmadan önce şirketi tanımanız için açısında gerekli olan bilgilere hazırladığımız yazıdan ulaşabilirsiniz.

Türkiye'nin önemli akaryakıt dağıtım şirketlerinden olan Kadoil, 10 yıl gibi kısa bir sürede 91 dağıtım şirketinin arasından sıyrılarak ilk 10 arasına girmeyi başardı. Şirket kısa zamanda gerçekleştirdiği eşsiz büyümeyle Türkiye'de hedeflerine emin adımlarla ilerliyor. Hızlı büyüme 15 bölge müdürlüğü ve 500'e yakın istasyonla taçlandırılırken, akaryakıt dağıtım ağı her geçen gün büyümeye devam ediyor.

Kadoil, akaryakıt dağıtımında kazanılan deneyimle KadoGaz'ı kurarak, LPG sektörüne hızlı bir giriş yaptı. Kadoil'in hızlı büyümesi yatırımları da beraberinde getirdi. Uluslarası bir şirket olma yolunda adımlar atan Kadoil, Irak'ın tek Türk akaryakıt firmasıdır. Şirket aynı zamanda OilMaster markasının madeni yağ alanında 50'den fazla çeşit ürün üreterek, hem bayilerine hemde yurt dışındaki müşterilerine ürünlerini ulaştırmaktadır.

Siz de Kadoil'in başarı hikayesinde yer alarak, bu ailenin bir parçası olmak istiyorsanız, aşağıda bağlantısını paylaştığımız Kadoil iş başvuru formunu doldurarak şirkete hızlı bir şekilde iş başvurusunda bulunabilirsiniz. Yapacağınız iş başvuruları Kadoil insan kaynakları departmanı tarafından incelenecektir. Başvurduğunuz pozisyona uygun görülmeniz halinde sonraki aşamalar için tarafınıza bilgilendirmeler yapılacaktır.

Kadoil iş başvurusu için tıklayın
Başvuru Yap
© all rights reserved
we Google