Responsive Ad Slot

Son Eklenenler

latest

Aytemiz İş Başvurusu

2020/04/13

Aytemiz logo

Ülkemizin pek çok bölgesinde bulunan akaryakıt dağıtım ağını daha da büyütmek isteyen Aytemiz, iş başvuru formu üzerinden bünyesindeki açık pozisyonlara personel alımı yapıyor. Siz de Aytemiz'e iş başvurusu yapmak istiyorsanız doğru yerdesiniz. Aytemiz iş başvuru formunu ve şirket hakkında bilmeniz gereken tüm bilgileri sizlerle paylaşıyoruz.

Türkiye'nin en hızlı büyüyen akaryakıt şirketi Aytemiz, 1963 yılında %100 yerli sermayeli olarak faaliyetlerine başladı. Şirket, kurulduğu günden bugüne kadar olan süreçte koşulsuz müşteri memnuniyetini sağlamayı ve doğal çevrenin korunmasını temel misyonu olarak görmektedir. Sektörde en güvenilir ve en çok tercih edilen akaryakıt dağıtım şirketi olmak şirketin en önemli vizyonudur. Bu misyon ve vizyonun ışığında Aytemiz, akaryakıt dağıtım sektöründeki güçlü deneyimini yurt çağına yayarak ulusal bir marka haline gelmeyi başardı. Ülkemizin en önemli gruplarından bir tanesi olan Doğan Holding'in Ayemize'e ortak olmasından itibaren hızlı bir büyüme ivmesi yakalandı.

Aytemiz'in ülkemizin en hızlı büyüyen akaryakıt dağıtım şirketi olmasının en temel nedenlerinden biri çalışanlarından aldığı güçtür. Şirket, sürdürülebilir bir büyümenin ancak çalışanlarımızın katkısı ile mümkün olacağının bilincindedir. Bu nedenle Aytemiz, bünyesinde çalışan personel için mutlu bir çalışma ortamı sağlamak için büyük gayret göstermektedir.

Aytemiz İş Başvurusu Nasıl Yapılır?

Türkiye'nin bir çok bölgesinde akaryakıt istasyonu bulunan Aytemiz bünyesinde çeşitli pozisyonlarda çalışmak isteyen kişiler, şirketin yayınlamış olduğu iş başvuru formunu doldurup özgeçmişlerini forma yükleyerek, iş başvurularını gerçekleştirebilirler.

Aytemiz'e yaptığınız iş başvurusu, insan kaynakları departmanı tarafından değerlendirilmeye alınacaktır. İş başvurunuzun olumlu olarak değerlendirilmesi halinde formda belirtmiş olduğunuz iletişim bilgileri yoluyla sizinle irtibata geçilecektir.
Başvuru Yap
© all rights reserved
we Google