Responsive Ad Slot

Son Eklenenler

latest

Milyonlarca Emekliye Müjde: En Az 1100 TL Para Yatırılacak

Milyonlarca emekliyi ilgilendiren haberi sitemizde paylaşıyoruz. Emeklilere en az 1100 TL para yatırılacak. İşte detaylar...

2022/04/02


Milyonlarca emeklinin gözü bu haberde! Bayram ikramiyelerinde bu yıl meydana gelen zamlar maaşlara yapılan artışlar göz önünde bulundurularak bir zam yapılması beklentisi var. Ancak bayram ikramiyeleri hakkında henüz bir karar verilmedi. Bazı taraflarda emekli bayram ikramiyelerinin 2.300 x 2 olabileceği belirtilirken bazı taraflarda da emekli bayram ikramiyeleri 2.000 x 2 olabileceği belirtiliyor. 2018 yılında yürürlüğe giren 7143 sayılı kanunun 23. maddesiyle emeklilere ikramiye ödemesi yapılmaya başladı. İlk etapta 1000 TL olarak ödenen ikramiyeler sonrasında 1.100 TL’ye çıkarılmıştı.

HEYECANLI BEKLEYİŞ ARTTI

Emekliler önceden yılda 2 defa yapılan zamlardan yararlanıyordu. Geçen senelerde buna ilaveten 2 kere bayram ikramiyesi de verilmeye başlanmıştı. 2 maaş zammı ile 2 ikramiye alacak emeklilere bir başka müjdeli haber de AK Partili Cahit Özkan’dan geldi. Özkan yaptığı açıklamalarında “İnşallah emeklilerimiz ile alakalı yapılacak zam da asgari ücret oranındaki artışı da doğrulayarak vatandaşı enflasyon karşısında mağdur etmeyecek” ifadelerini kullandı ve emeklilerin heyecanlı bekleyişi arttı.

ATM’LERDEN ÇEKİLEBİLİR

Bu yıl Ramazan Bayramı 2 Mayıs 2022 tarihinde olacak. Bayram ikramiyeleri de bayramlardan birkaç gün önce hesaplara yattığından kaynaklı olarak 29 Nisan gibi emeklilerin banka hesaplarına emekli ikramiyelerinin yatması bekleniyor. Bankalar açık olduğunda veznelerden paraların alınabileceği gibi bankalar kapalı olduğunda emekliler paralarını ATM’ler üzerinden alabilecekler.


Hiç yorum yok

Yorum Gönder

Başvuru Yap
© all rights reserved
we Google