Responsive Ad Slot

Son Eklenenler

latest

Gıda Yardımı Paketi Onaylandı: Her Haneye 300 TL Veriliyor

Ramazan ayının başlamasıyla birlikte bir çok kurum ihtiyaç sahiplerine destek ödemeleri yapmaya başladı.

2022/04/02

11 ayın sultanı Ramazan ayının başlamasıyla birlikte belediyelerden ihtiyaç sahiplerine yardım duyuruları gelmeye başladı. bu bağlamda İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından Ramazan Yardımları hakkında çok önemli bir duyuru yayımlandı. Resmi internet sitesi üzerinden yapılan duyuruda Ramazan sofralarında iftar bereketi”ni büyütmek için 600 bin kişilik iftar yemeği ve 40 bin haneye gıda paketi dağıtılacağı belirtildi. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in “sosyal belediyecilik” anlayışı doğrultusunda İzmir Büyükşehir Belediyesi giderek ağırlaşan yaşam koşullarına karşı bu Ramazan ayında da iftar bereketini büyüttüğü vurgulandı.

HER AİLEYE 300 TL PARA VERİLİYOR

Büyükşehir Belediyesi Ramazan’da 600 bin kişilik iftar yemeği, 40 bin haneye gıda paketi dağıtacak ve 68 bin haneye hane başına 300’er lira olmak üzere toplam 20 milyon 400 bin lira nakit desteğinde bulunulacağı belirtilen duyuruda iftar bereketini büyüterek Ramazan sofralarına destek olmak isteyen yurttaşlar ise Halkın Bakkalı web sitesi üzerinden 35 liralık iftar yemeği satın alabileceği vurgulandı.

TUNÇ SOYER’İN AÇIKLAMALARI

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ise bu konu hakkında bir açıklama yaptı. Başkan Soyer açıklamalarında şu ifadelere yer verdi:

“Tarih yazan İzmir Dayanışmamızı bir adım daha ileri taşıyoruz. Giderek ağırlaşan yaşam koşulları nedeniyle temel ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanan binlerce insanımızla Ramazan sofralarımızı paylaşıyor, iftar bereketini büyütüyoruz”

BELEDİYEDEN YAPILAN DUYURU

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından yapılan duyuruda ise şu ifadelere yer verildi:

Ramazan Ayı’na girmeye hazırlandığımız şu günlerde, giderek ağırlaşan yokluğu ve yoksulluğu iliklerine kadar hisseden 7’den 70’e on binlerce yurttaşımız var. İzmirlilerin Büyükşehir’i olarak, kimsesizlerin kimsesi olmaya gayret ediyor; yardım elimizi onların üzerinden hiç çekmiyoruz. Ramazan’da 600 bin kişilik iftar yemeği, 40 bin haneye gıda paketi ve 68 bin aileye toplam 20,4 milyon lira nakit desteğinde bulunacağız.

Gönül, çok daha fazlasını yapmak, çok daha fazla insanımıza ulaşmak istiyor. Bunun yolu, gücü olanın, olmayana el uzatmasından geçiyor. Bu bilinçle, “RAMAZAN SOFRALARINDA DAYANIŞMA BEREKETİ” yardım kampanyasını başlatıyoruz.

Biz, yaşadığımız en sıkıntılı günlerde el ele vermeyi; zorlukları birlikte aşmayı bildik. Mübarek Ramazan Ayı’nı idrak edeceğimiz şu günlerde yeniden “Biz” olmaya ihtiyacımız var. Gelin, yine veren el, alan eli görmeden, olabildiğince fazla insanımıza dokunalım; dayanışmayı birlikte çoğaltalım. Ramazan yardımlarınızı, gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaştıralım. İftar sofralarının bereketini İzmir Dayanışması ile artıralım.

Hiç yorum yok

Yorum Gönder

Başvuru Yap
© all rights reserved
we Google