Responsive Ad Slot

Son Eklenenler

latest

İBB 144 Güvenlik Görevlisi Alımı Yapıyor

İstanbul Büyükşehir Belediyesi bünyesinde bulunan İSTGÜVEN'e 144 Özel Güvenlik Görevlisi alımı yapılacak. Başvuru şartları ve detaylar haberimizde.

2021/09/18

Güvenlik Görevlisi alımlarını bekleyenlere müjdeli haber geldi. İstanbul Büyükşehir Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren İSTGÜVEN'e 144 daimi Özel Güvenlik Görevlisi alınacak. Yapılacak olan alımlarda adaylardan aranılan şartları ve başvuru bilgilerini yazıda paylaşıyoruz.

KADRO BİLGİSİ:

Alım Yapacak Kurum: İstanbul İstgüven İstanbul Güvenlik
Açık İş Sayısı: 144
Meslek Adı: Özel Güvenlik Görevlisi
Niteliği: Daimi

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?


İBB ye bağlı olan İstgüven güvenlik görevlisi alımı için adaylardan, 5188 Sayılı Özel Güvenlik Hizmetleri dair kanun 10. maddesindeki belirtilen şartlara haiz olmak, Valilik onaylı silahlı / Silahsız Özel Güvenlik kimlik kartına sahip olmak, En az 1 yıl deneyim sahibi olmak, En az lise mezunu olmak, Sağlık açısından görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek şartlarını taşıyan Kadın veya Erkek adaylar başvuru yapabilecekler.

BAŞVURULAR NE ZAMAN YAPILACAK?

Güvenlik Görevlisi alımları için başvurular ilanın yayım tarihi olan 17 Eylül 2021 tarihi ile başlamış olup en geç 23 Eylül 2021 tarihine kadar başvuruların yapılmış olması gerekmektedir. Adaylar başvurularını sadece İnternet ortamında https://kariyer.ibb.istanbul/ilanlar/genel-basvuru-5 adresi üzerinden kırmızı renkli "Başvur" butonundan başvurularını gerçekleştirmeleri gerekmektedir.

Hiç yorum yok

Yorum Gönder

Başvuru Yap
© all rights reserved
we Google