Responsive Ad Slot

Son Eklenenler

latest

TekSüt İş Başvuru Formu

Teksüt bünyesinde bulunan farklı pozisyonlara çalışmak için iş başvuru doldurarak başvurunuzu insan kaynakları departmanına iletebilirsiniz.

2021/09/18

1956 yılında kurulan Türkiye'nin en köklü süt ve süt ürünleri üreticisi TekSüt, bünyesinde bulunan açık pozisyonları kapatmak için kariyer sitelerinde yayınlanan ilanlar ve yayınladığı iş başvuru formu üzerinden personel alımları gerçekleştiriyor.

Ülkemizde faaliyet gösteren süt ve süt ürünleri kuruluşları arasında ilk 10'da yer alan TekSüt, büyüme hedefleri doğrultusunda yeni personel alımları gerçekleştiriyor. Şirketin, Balıkesir Gönen'de bulunan üretim tesisleri ve İstanbul Bayrampaşa'da satış ofisi bulunmaktadır.

TekSüt personel alımları;

  • Üretim
  • Satış ve Pazarlama
  • Lojistik
  • Muhasebe
  • Gıda Teknikeri
  • Gıda Mühendisi
gibi geniş yelpazeli pozisyonlar için alımlar yapılmaktadır. Yayınlanan ilanlara başvuranlar yada iş başvuru formunu dolduran adayların başvuruları, pozisyonun gerekliliklerine göre değerlendirilip uygun görülmesi halinde sonraki adımlar için bu kişilerle iletişime geçilmektedir. İşe alım süreci TekSüt insan kaynakları departmanı tarafından yönetilmektedir.

TekSüt İş Başvurusu

Süt ve süt ürünleri sektöründe faaliyet gösteren, ülkemizin en önemli kurumlarından bir tanesi olan TekSüt'te kariyer hedefliyorsanız, şirketin yayınladığı iş başvuru formunu doldurarak doğrudan iş başvurunuzu insan kaynakları departmanına iletebilirsiniz.

Açılan sayfada; kişisel bilgiler, eğitim durumu, iş tecrübesi, yabancı dil bilgisi, referanslar gibi alanları doldurup "Formu Gönder" butonuna tıklamanız gerekmektedir.

Hiç yorum yok

Yorum Gönder

Başvuru Yap
© all rights reserved
we Google