Responsive Ad Slot

Son Eklenenler

latest

MEB Pansiyonlarına KPSS Şartsız 5.872 Personel Alımı

Geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Milli Eğitim Bakanlığı pansiyonlarına 5 bin 872 personel alımı yapılacağını ifade etmişti.

2021/09/17

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Milli Eğitim Bakanlığı kadrolarına 5 bin 872 personel alımı yapılacağını açıklamasının ardından binlerce aday personel alımının ne zaman yapılacağını araştırmaya başladı.

KPSS ŞARTI YOK

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın MEB yurtlarına yapılacak olan personel alımı müjdesi işsiz vatandaşlar arasında sevinçle karşılanırken başvuru şartlarının ve kadro dağılımının ve alımla ilgili diğer tüm detayların önümüzdeki günler ya da haftalarda MEB sayfasından paylaşılması beklenmektedir.

Tüm bunların yanı sıra Milli Eğitim Bakanlığı personel alımı kapsamında KPSS şartı aranmayacağı belirtildi ve başvuruların İŞKUR üzerinden alınması beklenmektedir.

Söz konusu personel alımının ne zaman yapılacağı henüz belli olmadı. Ancak ilan yayımlandığında veya ilanın ne zaman yayımlanacağına ilişkin bir bilgi paylaşıldığında okuyucularımızı anlık olarak haberdar edeceğiz.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’IN AÇIKLAMALARI

Konu ile ilgili olarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yaptığı açıklamalarında şu ifadelere yer vermişti:

“Milli Eğitim Bakanlığımıza bağlı pansiyonlarda kalan öğrencilerimizin daha iyi hizmet alabilmeleri için personel sayısını artırma kararı aldık. Pansiyonlarımıza 5 bin 872 yeni aşçı ve yardımcı destek personeli alınacaktır. Hayırlı uğurlu olsun.”

İlan henüz yayımlanmadığından dolayı şartlar henüz belli değil. Yakın zamanda ilanın yayımlanması bekleniyor ve o zaman şartlar kesinlik kazanacak.

MEB pansiyonlarına yapılacak 5.852 personel alımı ilanları yayınlandığında haberdar olmak için bizi Instagram'dan takip edebilirsiniz. Instagram hesabımızı takip etmek için TIKLAYIN.

Hiç yorum yok

Yorum Gönder

Başvuru Yap
© all rights reserved
we Google