Responsive Ad Slot

Son Eklenenler

latest

İŞKUR TYP İle Okullara 13 Bin 238 Personel Alımı Yapıyor

İŞKUR'dan 30 Ağustos müjdesi geldi. Binlerce vatandaşın beklediği TYP alımları yayınlanmaya başladı. MEB TYP ile 13 Bin 238 personel alımı yapacak..

2021/08/30

Okulların açılacak olmasıyla birlikte binlerce vatandaş gözünü yayınlanacak olan İşkur'un Toplum Yararı Programları (TYP) ilanlarına çevirmişken İŞKUR, 30 Ağustos müjdesi olarak yeni ilanları duyurdu. TYP ilanları ile Milli Eğitim Bakanlığı farklı şehirlerde ve kadrolarda olmak üzere 13 bin 238 Personel Alımı yapacak. Alımlar Okullarda görevlendirilmek üzere farklı İlçelerde yapılacak. 30 Ağustos 2021 Zafer Bayramı müjdesi olarak gelen ilanlara rekor sayısı katılımcı bekleniyor. Başvurular sadece İŞKUR üzerinden Online olarak yapılacak olup İlanların detaylarını ve şehre göre dağılımları sizlerle paylaşıyoruz.

MEB TYP Alımları Hangi Şehirlerde Yayınlandı

Antalya - 1650 Katılımcı Sayısı
İstanbul - 5378 Katılımcı Sayısı
Bursa - 1720 Katılımcı Sayısı
Artvin - 400 Katılımcı Sayısı
Sinop - 355 Katılımcı Sayısı
Adana - 2235 Katılmcı Sayısı
Kastamonu - 500 Katılımcı Sayısı
Rize - 1000 Katılımcı Sayısı
TYP Personel Alımı Kontenjanları:

İŞKUR üzerinde yayımlanan ilanlara göre TYP personel alımları, Çevre temizliği, MEB çevre düzenlemesi, MEB bakım onarım ve temizlik alanlarında gerçekleştirilecek.

Katılımcılar İçin Aranan Başvuru Şartları Nedir?

Milli Eğitim Bakanlığı Okullara personel alımları için yukarıdaki şehirlerde personel alacak ve kadrolar belirtildi. Bu pozisyonlara başvuru için adaylardan, Kuruma kayıtlı işsiz olmak, 18 yaşını tamamlamış olmak, Emekli ve malul aylığı almıyor olmak, Öğrenci olmamak (açıköğretim ve açık lise öğrencileri hariç), Çalışma sonucu elde edilen hane gelirinin net asgari ücretin 1,5 katını aşmaması şartları aranacak.

Online Başvurular Nasıl Yapılacak!

Toplum Yararı Programları ( TYP ) personel alımı ilanlarına başvurular sadece "https://esube.iskur.gov.tr/Typ/TypArama.aspx " adresi üzerinden yapılacak. Başvuru için adayların İŞKUR Kaydı olmak zorundadır.

Başvuru süreci Bugün başlamış olup en geç 1 Eylül 2021 tarihine kadar gerçekleştirilmesi gereklidir.

> TYP ilanlarına nasıl başvurulacağına ilişkin detaylı anlayım için TIKLAYIN.

MEB Güvenlik Görevlisi Alımları Beleniyor!

Milli Eğitim Bakanlığı temizlik personeli alımları dışında 2021 yılı okullarda görevlendirilmek üzere Koruma ve Güvenlik Görevlisi alımları da yapacak. Henüz bu yönde TYP ilanları yer almıyor. Ancak kısa sürede bunlarında yayımlanması beklenmektedir.
Yayınlanacak olan İŞKUR TYP ilanlarından haberdar olmak için TIKLAYIN

Hiç yorum yok

Yorum Gönder

Başvuru Yap
© all rights reserved
we Google