Responsive Ad Slot

Son Eklenenler

latest

Tarım Kredi Kooperatifi Market Personel Alımı

Tarım Kredi Kooperatifi personel alımı sürecine katılabilmeniz için kurumun yayınlamış olduğu iş başvuru formunu doldurmanız gerekmektedir.

2021/08/29

Çiftçilerden alınan ürünlerin satıldığı, yerli üretimi destekleyen ve doğal ürünleri tüketiciyle buluşturan Tarım Kredi Kooperatifleri, şube ağını genişleterek Türkiye'nin dört bir yanına yayılmaya devam ediyor. Ürün çeşitliliğinin fazlası ve kaliteli yerli ürünleri halka buluşturan Tarım Kredi Kooperatifleri, et ve süt ürünleri, kahvaltılık, gıda, temizlik gibi pek çok ürün yelpazesine sahip. 2017 yılında 1 marketle yola çıkan Tarım Kredi Kooperatifleri, 2021 yılına geldiğimizde yüzlerce markete ulaşmış ve her geçen yıl şube sayısını arttırarak büyümeyi kendine ilke edinmiştir. Genel Müdür Fahrettin Poyraz, kooperatif market şube hedeflerinin yıl sonunda kadar 500 şube olduğunu açıkladı.

Tarım Kredi Kooperatifleri, yakaladığı hızlı büyüme ivmesiyle mevcut ve yeni açacağı şubelerde görevlendirilmek üzere çok sayıda personel alımları gerçekleştirmektedir. Türkiye'nin en köklü kurumlardan olan Tarım Kredi Kooperatifleri ailesine katılmak için şirketin yayınladığı iş başvuru formu ile personel alımı sürecine dahil olabilirsiniz. İş başvurusu yapabilmeniz için gerekli olan başvuru formu bağlantısına aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Tarım Kredi Kooperatifleri, pozisyonun gerekliliklerine uygun, yetkin potansiyel çalışanların belirlenmesi, çalışanlara gerekli mesleki, bilgi, beceri ve gelişme imkanları sunularak kişisel ve mesleki gelişimlerinin sağlanması için gerekli çalışmaları özenle gerçekleştirmektedir. 


Tarım Kredi Kooperatifleri Market İş Başvurusu

Türkiye'nin en köklü kurumlarından olan Tarım Kredi Kooperatifleri'nin yeni ve hızlı büyüyen projesi kooperatif marketlerde görev almak istiyorsanız,  Tarım Kredi Kooperatifleri iş başvuru formu ile başvurunuzu gerçekleştirebilirsiniz. Yapacağınız başvuru sonrası uygun nitelikleri taşımanız halinde işe alım sürecinin sonraki aşamaları için formda belirttiğiniz iletişim bilgileri ile sizinle irtibata geçilecektir.

Hiç yorum yok

Yorum Gönder

Başvuru Yap
© all rights reserved
we Google