Responsive Ad Slot

Son Eklenenler

latest

Altınyıldız Personel Alımı

Giyim sektöründe kariyer hedefleyen kişiler, Altınyıldız iş başvuru formu ile şirkete doğrudan iş başvurusunda bulunabilirler.

2021/08/30

Boyner grubu bünyesinde yer alan ve Türkiye'nin en köklü giyim markalarından bir tanesi olan Altınyıldız, bünyesinde bulunan açık pozisyonları kapatmak için personel alımları yapıyor. 1000'den fazla çalışana sahip olan şirket, büyüme hedefleri doğrultusunda farklı pozisyonlarda yayınladığı ilanlarla alımlar gerçekleştiriyor.

Altınyıldız, çalışanlarının mesleki ve kişisel gelişimleri için iş sağlığı ve çalışan güvenliği gibi geniş bir yelpazede her türlü desteği sunmaktadır. Çalışanlarına her türlü kariyer desteği sağlamaktadır. Siz de giyim sektöründe bir kariyer hedefliyor ve Altınyıldız ailesinin bir parçası olmak istiyorsanız, aşağıdaki bağlantıdan iş başvurusu yapabilirsiniz.

Altınyıldız Çalışma Saatleri

Beyaz yaka çalışanların haftalık çalışma süresi 45 saattir. 

Çalışma saatleri hafta içi Pazartesi – Cuma olup, 08:00 – 18.00 saatleri arasındadır.

Tekstil işletmelerinde üretim programlarına bağlı olarak vardiyalı çalışma düzeni uygulanmaktadır.

Altınyıldız Personel Alımı

Altınyıldız personel alımları, insan kaynakları departmanı tarafından yapılmaktadır. Tüm işe alım süreçlerini insan kaynakları departmanı yönetmektedir. İşe alım sürecine dahil olmak için şirketin ilgili kariyer sitelerinde yayınladığı ilanları takip edebilir veya iş başvuru formu üzerinden CV'nizi göndererek, şirkete doğrudan iş başvurusu yapabilirsiniz.

Hiç yorum yok

Yorum Gönder

Başvuru Yap
© all rights reserved
we Google