Responsive Ad Slot

Son Eklenenler

latest

Horoz Lojistik İş Başvuru Formu

Horoz Lojistik iş başvuru formu doldurarak. Şirketin personel alımlarından faydalanabilirsiniz. Horoz Lojistik kariyer fırsatları yazımızda.

2021/08/08

Horoz Lojiştik iş ilanları ve yayınladığı iş başvuru formu ile bünyesine personel alımları yapmaktadır. Lojistik sektöründe faaliyet gösteren firmanın, işe alım bilgileri ve başvuru kanalları yazıdadır.

Yayınladığı Horoz Lojistik iş başvuru formu ile tüm Türkiye üzerinden bünyesine genel başvuru kabul eden Horoz Lojistik'in personel alımlarından faydalanabilirsiniz. Açık pozisyonlarına nitelikli ve pozisyonun yetkinliklerine sahip kişileri almayı planlayan şirket işe alımlarını 2 yolla gerçekleştirmektedir. Horoz Lojiştik iş başvurusu nasıl yapılır? Sorusunun cevabına aşağıdan ulaşabilir, sitemiz üzerinden şirkete iş başvurusunda bulunabilirsiniz.

Sosyal İmkanlar

  • Evlenen personellere küçük hediyeler verilir.
  • Ramazan ayında tüm çalışanlara ramazan paketi dağıtılır.
  • Tüm personellere  kurum içi iletişimi destekleyici, motivasyon artırma amaçlı özel grup etkinlikleri düzenlenir. Bunlar; özel gün etkinlikleri, mangal partileri, şirket içi turnuvalar şeklinde gerçekleştirilmektedir.
Horoz Lojistik'te çalışan personellere yılda 12 net maaş ödenmektedir.
Horoz Lojistik iş ilanları

Horoz Lojistik işe alım süreci firmanın insan kaynakları birimi tarafından yönetilmektedir. Personel alımları 2 yolla gerçekleştirilmektedir. Bunlar:
  1. İş başvuru formunu kullanarak, çalışma istediğinizi şirkete iletebilirsiniz. Formda kişisel bilgilerinizin yanı sıra kariyer geçmişi ve öğrenim durumu bilgilerini doğru bir şekilde doldurmanız gerekmektedir. İş başvuru formu için tıklayın.
  2. Firma, açık pozisyonlarını Horoz Lojistik iş ilanları adı altında bir listeye yazmaktadır. Sizler de bu listeden kendinize uygun olan bir ilana başvuruda bulunabilirsiniz. İş ilanları ve açık pozisyonları listesine buradan ulaşabilirsiniz.

Hiç yorum yok

Yorum Gönder

Başvuru Yap
© all rights reserved
we Google