Responsive Ad Slot

Son Eklenenler

latest

Henkel Personel Alımı

Henkel, yayınladığı iş ilanları ile bünyesine personel alımları yapıyor. Henkel iş başvurusu yapabilmeniz için gerekli tüm bilgiler yazıda.

2021/08/08

Dünya üzerinde 50.000'den fazla kişiye iş imkanı sağlayan Henkel'in Türkiye'de yaklaşık 1.500 çalışanı bulunmaktadır. Çalışanların 1269 tanesi beyaz yakalı, 256 tanesi de mavi yakalı olarak görev almaktadır. 2022 yılında faaliyet gösterdiği sektörlerde pazar payını arttırmak isteyen Henkel, açık pozisyonlarını kapatmak için personel alımı yapıyor. Şirketin açık pozisyonları ve güncel Henkel iş ilanları listesine aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Henkel Çalışma Saatleri: Pazartesi - Cuma 08:30 - 17:30

İşe Alım Yapılacak Kişilerde Aranan Özellikler

  • Deneyim, pozisyonun gerektirmesi halinde aranır
  • Üniversite mezunu olmak
  • Kendini geliştirme ve öğrenme
  • Ekip çalışmasına yatkın olmak
  • Analitik düşünme becerisine sahip olmak

Henkel iş başvuruları, internet üzerinden yayınlanan şirkete ait iş ilanları kullanılarak yapılmaktadır. Aranılan özelliklere uygun adaylarla iki veya üç aşamalı görüşme sonrasında çeşitli değerlendirme merkezi uygulamaları gerçekleştirilmektedir. İşe alım süreci Henkel insan kaynakları departmanı tarafından yönetilmektedir. Sizlerde ülkemizde de faaliyet gösteren dünyaca ünlü bu şirkette çalışma fırsatı yakalamak istiyorsanız, Henkel iş ilanları üzerinden kendinize uygun bir pozisyona iş başvurusunda bulunabilirsiniz. Henkel açık pozisyonları için tıklayın. Açılan sayfada bölgeyi "Türkiye" seçerek Türkiye'de bulunan açık pozisyonlara ulaşabilirsiniz.

Hiç yorum yok

Yorum Gönder

Başvuru Yap
© all rights reserved
we Google