Responsive Ad Slot

Son Eklenenler

latest

Evde Etiketleme Yaparak Para Kazan

Evden çalışarak para kazanmak isteyen kişiler için evde etiketleme işi yaparak para kazanma modeli hakkında bilgileri yazımızda paylaşıyoruz.

2020/12/05

Evde çalışarak para kazanma modeli her geçen gün biraz daha yaygınlaşarak büyümeye devam ediyor. Özellikle hanımlar evde yaptıkları paketleme, süsleme, doldurma gibi ufak işleri büyük sayılarda tamamlayarak aile bütçelerine katkıda bulunabiliyorlar. Evden iş imkanlarında en çok tercih edilen modellerden bir tanesi olan etiket işi hakkında okurlarımıza bilgiler vereceğiz. Evde etiket işi yaptıran yerlerle irtibata geçerek, sizde bu işten paralar kazanabilirsiniz.

ETİKETLEME NEDİR?

Etiketleme: bir ürünün cinsini, fiyatını ve özelliklerini gösteren bilgilerin ürüne monte edilmesi anlamına gelmektedir. Etiketleme işi el becerisi istemediğinden dolayı evde kolayca yapılabilmektedir. Etiketleme denilince aklınıza sadece kıyafetlerde bulunan etiketler gelmesin. Kıyafet haricinde gıda ürünleri ve küçük ev eşyaları ürünlerinin barkod ve etiketleme işi evlere verilebilmektedir.
Firmalar, ürünlerine eklenecek olan etiket ve barkodları evlere göndermektedir. Bu çok yaygın olan bir yöntemdir.  Bu işi yapacak olan kişiler için en önemli husus alınan siparişleri zamanında teslim etmektedir. Alacağınız ücret ise el çabukluğunuz ve ürünlere eklediğiniz etiket adedine göre değişiklik gösteriyor.

EVDE ETİKETLEME YAPARAK NE KADAR KAZANILIR?

Giyim ve gıda firmaları, toplamda 100 – 1000 adet arasında sipariş verirler. Sizi biraz daha fazla uğraştıracak ekstra işler ücretinize yansır. Eğer gün içerisinde 1000 rakamını tutturabilirseniz aylık 2.500 TL gibi paralar kazanabilirsiniz. Bu sebepten dolayı bir ekibiniz var ise ekibiniz ile yoksa da aileniz ile bu işi yapmanızı tavsiye ederiz.
etiket

EVDE ETİKET İŞİ YAPTIRAN FİRMALAR

Genellikle bu işi giyim ve gıda firmaları yaptırmaktadır. Sitemizde iş verenler ile çalışmak isteyenleri buluşturuyoruz. Sizler çalışmak için nasıl bu sayfaya geldiyseniz, iş verenler de çalışan bulmak için bu sayfayı ziyaret etmektedir. Bu yüzden yorum kısmına yaşadığınız ili ve mail adresinizi yazarak, iş verenlerin sizinle irtibata geçmesini sağlayabilirsiniz.
( Gizle )
  1. İse talibim herturlu paket işi yaparım..il Kayseri dışardan gelen islerede açığım

    YanıtlaSil
  2. İstanbul Avrupa
    ferdi_pelik@hotmail.com

    YanıtlaSil
  3. Ankara deryasezen.sezen@gmail.com
    Etiket ve paketleme işi arıyorum teşekkur ederim.

    YanıtlaSil

Başvuru Yap
© all rights reserved
we Google