Responsive Ad Slot

Son Eklenenler

latest

KPSS'siz ve Mülakatsız 826 Personel Alımı

Tarım Bakanı Bekir Pakdemirli yaptığı açıklamada bakanlık bünyesine 826 personel alımı yapılacağını duyurmuştu. Personel alımı detayları haberimizde..

2020/12/05

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, geçtiğimiz gün yaptığı açıklamada bakanlık bünyesine kadrolu olarak 826 işçi alımı yapacaklarını söyledi. Bakan Pakdemirli yaptığı açıklamada, "140-150 bin kişinin çalıştığı bir bakanlıkta, iki yıllık süreçte 12 bine yakın personel alınmış. Buradaki seyir bu seviyelerde devam eder. İhtiyaç olduğu sürece almaya devam ederiz." dedi ve ""826 kadrolu tarım işçisi alacağız. İŞKUR vasıtasıyla, noter kurasıyla, mülakat da yok. Bugün itibariyle ilk kez size söylüyorum." ifadeleri ile işçi alımı müjdesini verdi.


KPSS ŞARTI ve MÜLAKAT OLMAYACAK

Bakan Pakdemirli yaptığı açıklamada alımın kura ile olacağını , KPSS şartı olmayacağını ve mülakatsız şekilde yapılacağını söyledi.


İLAN TARİHİ HAKKINDA SON DAKİKA BİLGİSİ

Bakan Pakdemirli, 826 sürekli işçi alımı hakkında bir açıklamada bulundu ve ilanın önümüzdeki günlerde yayımlanacağını söyledi.


BAŞVURULAR İŞKUR'DAN

Söz konusu ilana başvuruların İŞKUR üzerinden alınacağı ve işçi kadrolarına atanacak adayların kura ile belirleneceğine yer verildi. 


HANGİ KADROLARA ALIM OLACAK?

4 Kasım günü Resmi Gazete'de yayımlanan yönetmelik değişikliği şu şekildeydi:

Söz konusu yönetmeliğe baktığımızda Tarım Bakanlığı'nın temizlik personeli, tarım ve orman hizmetleri kadrolarına, güvenlik görevlisi ve bakım onarım hizmetleri kadrolarına işçi alımı yapacağı görülüyor. İlan geldiğinde haberdar olmak için TIKLAYIN

Hiç yorum yok

Yorum Gönder

Başvuru Yap
© all rights reserved
we Google