Responsive Ad Slot

Son Eklenenler

latest

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Yeni Müjdeler

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kabine toplantısı sonrası önemli açıklamalarda bulundu. İşte Erdoğan'ın açıklamalarının satır başları...

2020/10/14

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN AÇIKLAMALARINDAN SATIR BAŞLARI ŞI ŞEKİLDE:

Birliğimizi, beraberliğimizi kardeşliğimizi muhafaza ederek bugüne kadar tüm engelleri aşıp geldik.

TBMM, kurucu vasfı ve zengin temsil yelpazesiyle ülkemizin ortak vicdanını da temsil ediyor. Bu çatı altında, teröre bulaşmaması ve hukuka uygun davranması şartıyla her siyasi görüşün yeri, anlamı ve söz hakkı vardır.

İl kongrelerimize başlıyoruz. Bu çerçevede inşallah hafta sonu Şırnak’ta olacağız. 24 Ekim’de Kayseri, 25 Ekim’de Malatya, 31 Ekim’de Van, 1 Kasım’da Samsun, 7 Kasım’da Kahramanmaraş, 8 Kasım’da Kocaeli il kongrelerimizde bizzat yer alarak milletimizle kucaklaşacağız.

Yeni müjdeler geliyor

Yavuz gemimiz bakım sonrası yeni sondajlar için Akdeniz'e açılacak. Oruç Reis yeniden Akdeniz'de görevine döndü.

Yeni müjdeler geliyor. İnşallah cumartesi günü Fatih sondaj gemimize giderek hem çalışmaları bizzat yerinde görecek hem de yeni rezerv miktarını açıklayacağız.

Yunanistan ve Kıbrıs Rum Kesimi'ne hak ettikleri cevapları sahada vermeyi sürdüreceğiz

AB ve NATO platformlarında yürütülen görüşmelerdeki sözlerini tutmayan Yunanistan ve Kıbrıs Rum Kesimi'ne hak ettikleri cevapları sahada vermeyi sürdüreceğiz.


"Bunun adı demokratik bir yaklaşım değildir"

Ne zamandan beri terörle iç içe olanlar Tabipler Birliği gibi önemli bir kuruluşun başına geçebiliyor? Bunun adı demokratik bir yaklaşım değildir, bunun adı terör örgütlerinin sivil toplum kuruluşlarına adeta el koyması hadisesidir.

Türk Tabipleri Birliği başta olmak üzere diğer meslek kuruşlarındaki sorunlar da artık tahammül edilmez seviyeye ulaşmıştır.

Çoklu baro sisteminde yapılan çalışmayı TTB gibi meslek odalarında yapmak durumundayız.

Türk ve Türkiye ismini hak etmeyen meslek kuruluşlarında bu imtiyazların derhal almalıyız. Türk Tabipleri Birliği’ndeki Türk ifadesi zaten onlara yakışmıyor, nefret ediyorlar. Milletimizi bir avuç örgütlü fanatiğin insafına barakamayız.


"Azerbaycan'ın verdiği mücadeleyi selamlıyorum"

Azerbaycan'ın işgal altındaki topraklarını kurtarmak için verdiği mücadeleyi selamlıyorum.

Eğer dünyada insan hakları varsa, demokrasi varsa ve siz de 30 yıldır bu Minsk üçlüsünün içinde bu sorunu çözmekle görevliyseniz yapmanız gereken nedir, oyalama değil, bu müzakereleri bitirip bu toprakları sahiplerine vermektir.

Azeri kardeşlerimize her türlü desteği vermeye varız, yine vereceğiz. Minsk üçlüsünün içerisinde olanların verdiği desteği niye konuşmuyorsunuz? Rusya'dan, aynı şekilde Fransa'dan bu kadar silahlar geliyor. Bunları niye konuşmuyorsunuz?


Mücahitlerin Azerbaycan'a yollanması iddiası

Bizim böyle bir derdimiz yok, Azerbaycan'a her türlü desteği vermeye varız yine vereceğiz.


Maraş sahilinin açılışı

Kıbrıs için tarihi bir dönüm noktasıdır. Kapalı Maraş bölgesi, Kuzey Kıbrıs Türk'ünündür.

( Gizle )

Başvuru Yap
© all rights reserved
we Google