Responsive Ad Slot

Son Eklenenler

latest

Kamu Bankasından 6 Ay Geri Ödemesiz, 0.37 Faizli Destek Kredisi

Halkbank düşük faizli destek kredisi duyurdu. Halkbank bu şartları taşıyanlara 0.37 faiz oranlı destek kredisi verecek. İşte krediye ilişkin detaylar

2020/10/15

Türkiye'nin en büyük kamu bankalarından bir tanesi olan Halkbank, bir son dakika açıklaması yaptı ve 0.37 faizli kredi kampanyası hakkında önemli detayları duyurdu. Hürriyet 'ten Burak Taşçı, kaleme aldığı yazısında Halkbank'ın vatandaşlara sunduğu 0.37 faizli  krediye dair bilgilere yer verdi. Biz de Kamu Bülteni olarak bu yazımızda Halkbank'ın düşük faizli kredisinin başvuru bilgilerine ve detaylarına yer verdik.

Açıldığı ilk günden bu yana esnafların yanında olmayı sürdüren Halkbank, pandemi sürecinde esnafa faizsiz kredi imkanı sunmuş ve bu krediden on binlerce esnaf yararlandı. 

3 VE 6 AY GERİ ÖDEMESİZ

Halkbank tarafından vatandaşlara sunulan kredi kampanyalarına baktığımızda , bazı kredilerin 3 , bazı kredilerin ise 6 ay geri ödemesiz şekilde verildiği görülüyor.  Yapılan açıklamada vatandaşlara 125.000 TL, 150.000 TL, 175.000 TL veya 225.000 TL 'ye kadar kredi imkanının sunulduğuna yer verildi.


0.37 FAİZLİ KREDİ BAŞVURU ŞARTLARI

Kamu bankası olan Halkbank 'tan alınan bilgilere göre düşük faizli kredi çekecek vatandaşların aşağıdaki şartları taşıyor olması gerektiği öğrenildi:

  • Esnaf ve Sanatkârlar Odası’na ve Esnaf ve Sanatkârlar Sicil Müdürlüğüne kayıtlı,
  • En az 3 aylık faaliyet süresini tamamlayan,
  • İş veya ikametgâhının bulunduğu ilçede faaliyet gösteren
  • Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifine ortak olan,
  • Medeni hakları kullanma ehliyetine sahip gerçek kişiler.

3 AYDA BİR ÖDEME İMKANI

Kredide vatandaşların isteğine göre 3 ayda bir ödeme sistemi uygulanabiliyor.

KREDİ HESAPLAMA

50 bin TL kredi çekmek isteyen vatandaş için 3 ayda bir ödeme tutarı 3200 TL. Son taksit ödemesi ise 2553 TL seviyesinde oluyor. Vatandaşa 47 bin 525 TL ödeniyor ve kredinizi ödedikten sonra ise size verilecek toplam geri ödeme miktarı ise 725 TL.

100 bin TL çekecek vatandaşlar , 3 ayda bir 6400 TL ödeyecek. Son ödeme ise 5106 TL olacak. Vatandaşa toplamda 95 bin 150 lira verilmiş olacak.

Çekilecek kredinin miktarı arttıkça , katlarına göre ödemeler de aynı oranda artmaktadır. 

BAŞVURU

Kredi başvurusu yapmak için size en yakın Halkbank şubesine giderek müracaatınızı yapabilirsiniz.

Hiç yorum yok

Yorum Gönder

Başvuru Yap
© all rights reserved
we Google