Responsive Ad Slot

Son Eklenenler

latest

10.000 TL Faizsiz Kredi Müjdesi Geldi! Borç Erteleme ve Yapılandırma Detayı

Binlerce vatandaşı ilgilendiren bir son dakika açıklaması geldi. İşte Tarım Kredi Genel Müdürü Fahrettin Poyraz'dan 10.000 TL faizsiz kredi açıklaması

2020/10/13

Faizsiz kredi imkanlarından faydalanmak isteyenlere müjde!

Tarım Kredi Genel Müdürü Fahrettin Poyraz 'dan son dakika açıklaması geldi. Poyraz yaptığı açıklamada on binlerce kişiye faizsiz kredi imkanı sunulacağını söyledi.

"Tarım Kredi ortaklarından geçtiğimiz yıl borcunu zamanında ödeyenlere, kullandığı kredinin yüzde 10'una kadarını, 2021 yılının ocak, şubat, mart aylarında bir yıl faizsiz olarak kullandıracağız" diyerek açıklamasını yapan Poyraz,  "Bereketli Kredi" adı altında sunulan projeyi kamuoyuna tanıttı. 

Poyraz yaptığı açıklamada Tarım Kredi ortaklarının 2021 yılında 10 bin liraya kadar faizsiz kredi kullanabileceğine yer verildi.

YAPILANDIRMA VE BORÇ ERTELEME AÇIKLAMASI

Bazı zamanlarda , çeşitli nedenlerden dolayı yasal düzenlemelerle borçların yapılandırıldığını ve erteleme yapıldığını da söyleyen Tarım Kredi Genel Müdürü Fahrettin Poyraz, bu durumda ortakların bazı eleştiriler getirdiğini söyledi.

Poyraz açıklamasında, eleştirilerinden yola çıktıklarını ve yükümlülüklerini zamanında yerine getirenler için bir kredi kampanyası başlatacaklarını söyledi. 

Poyraz açıklamasında şunları söyledi:

"Tarım Kredi ortaklarından geçtiğimiz yıl borcunu zamanında ödeyenlere, kullandığı kredinin yüzde 10'una kadarını, 2021 yılının ocak, şubat, mart aylarında bir yıl faizsiz olarak kullandıracağız. Bu krediyle ortaklarımız bizden tarımsal girdi anlamında ihtiyacı olan gübre, ilaç, akaryakıt ve diğer tarımsal girdileri 10 bin liraya kadar faizsiz olarak alabilecekler. Geçen sene 100 bin lira kredi kullanan ortağımız 10 bin lira sıfır faizli kredi kullanabilecek"

BAŞVURU BİLGİSİ

Poyraz yaptığı açıklamasında, krediye başvuru yapacak vatandaşları kayıtlı olduğu kooperatife gitmesini ve buralardan bilgi almasını istedi: 

HAZİNE VE MALİYE BAKANLIĞI İLE GÖRÜŞME YAPILDI

Poyraz açıklamasında , söz konusu kredi için Hazine ve Maliye Bakanlığı ile görüşme yaptıklarını söyleyerek, "Şu anda ortaklarımız yüzde 7 oranıyla yıllık kredi kullanarak tarımsal girdilerini temin edebiliyorlar" ifadelerini kullandı.

VERGİ AFFI VE KREDİ-KYK BORÇ YAPILANDIRMASI BEKLENİYOR

Vergi borcu olan, kredi ve KYK borcu olan milyonlarca kişi, bu konuda düzenleme bekliyor. Daha önce yapılan açıklamalarda vergi affının artık söz konusu olmayacağı bildirilmişti. Yapılandırma konusunda ise Meclisin yakın zamanda çalışma yapması bekleniyor. 

Hiç yorum yok

Yorum Gönder

Başvuru Yap
© all rights reserved
we Google