Responsive Ad Slot

Son Eklenenler

latest

Erdoğan'dan 1000 TL Yardım ve Düşük Gelirlilere Maaş Açıklaması

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan 1000 TL pandemi sosyal yardımı ve dar gelirlilere, geliri olmayanlara maaş desteği açıklaması geldi.

2020/06/08

Düşük gelirliye maaş

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TRT ortak yayınına katıldı. Burada koronavirüs salgınına değinen Cumhurbaşkanı Erdoğan, yaşanan bu zor süreçte vatandaşlara  devlet tarafından verilen destekler hakkında açıklamalarda bulundu. Erdoğan'ın açıklamalarına ilişkin tüm detayları ve dar gelirli vatandaşlar için için maaş yardımı başvurularının nereye yapılacağına ilişkin bilgileri yazımızda paylaşıyoruz.

1000 TL DESTEK

1000 TL 'lik nakdi ücret desteğine değinen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "5 milyon 500 bin kişiye 1000 TL destek verdik. ama buna bile muhalefet ne verdiniz ki ded. Düşünün 5 milyon 500 bin kişiye karşılıksız para verdik."

1000 TL PANDEMİ YARDIM SONUCUNA NASIL BAKILIR?

1000 TL pandemi yardım başvurusu sonucuna e Devlet kapısı üzerinden bakabilirsiniz. Başvuru sonucunuzu sorgulamak için aşağıdaki sayfaya gitmeniz gerekmektedir.

https://www.turkiye.gov.tr/acshb-pandemi-sosyal-destek-on-basvurusu

Recep Tayyip Erdoğan TRT

"DAR GELİRLİLERE MAAŞ VERİYORUZ"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan açıklamalarının devamında dar gelirli vatandaşlara SYDV 'ler aracılığıyla maaş ödemesi de yapıldığını söyledi. 1000 TL 'den ayrı olarak ihtiyaç sahibi vatandaşlara verilen maaşlarla ilgili konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan , "Bizim bir çalışmamız daha var. Sosyal Dayanışma Vakfı , garip gurebaya kaymakamlıklar vasıtasıyla dar gelirlilere maaş veriyor. O ayrı bir konu. Sadece bu süreç içinde 5 bucuç milyon kişiye 1000 TL verdik. Vefa sosyal destek grupları ellerinde kolilerle fakir fukaraya gıda kolileri dağıttılar." açıklamasında bulundu.

MAAŞ BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

Dar gelirli, geliri olmayan vatandaşlara verilen maaş desteği başvurusu için Kaymakamlıklara ve SYDV 'lere müracaat edilmesi gerekiyor.

Devletin verdiği sosyal desteklerden haberdar olmak için Sosyal Yardım Facebook grubuna katılabilirsiniz.
Facebook grubumuza katılmak için TIKLAYIN.

Hiç yorum yok

Yorum Gönder

Başvuru Yap
© all rights reserved
we Google