Responsive Ad Slot

Son Eklenenler

latest

Gratis İş Başvuru Formu

Gratis bünyesinde bulunan açık pozisyonlara personel alımları gerçekleştiriyor. Gratis iş ilanlarına sitemizden ulaşabilirsiniz.

2020/05/12

Gratis logo

Gratis, 79 ilde bulunan 650'nin üzerinde mağazasıyla ve binlerce çalışanıyla bugün Türkiye'nin en büyük kişisel bakım ve kozmetik ürünleri satan marketidir. Geniş ürün yelpazesi, gelişmiş mağazacılık anlayışı ve müşteri memnuniyeti odaklı yaklaşımıyla hizmet veren Gratis, her geçen yıl mağaza sayısını arttırarak büyümeye devam ediyor.

Sektörünün en büyük şirketi olmasının yanında bu alanda en fazla istihdam yaratan ve kadın istihdamına büyük katkı sağlayan Gratis, açık pozisyonlarını kapatmak için personel alımlarına devam ediyor. Siz de Gratis bünyesinde bulunan açık pozisyonlara iş başvurusunda bulunmak istiyorsanız, yayınladığımız iş başvuru formunu doldurarak şirkete en hızlı ve en kolay şekilde iş başvurusunda bulunabilirsiniz.

Gratis Kariyer fırsatları sadece mağazacılık alanında değil ihtiyaç duyulan tüm pozisyonlar için geçerlidir. Genel Merkez pozisyonlarında çalışan kişilerin önemli bir kısmı mağaza çalışanlarından seçilmektedir.

Gratis'te Güzel Bir Gelecek Seni Bekliyor

Supervizor Olmak İçin:

  • En az lise mezunu olmalısınız.
  • En az 6 ay boyunca Gratis'te Satış Danışmanı olarak çalışmış olmalısınız.

Mağaza Müdür Yardımcısı Olmak İçin:

  • En az lise mezunu olmalısınız.
  • En az 1 yıl boyunca Gratis'ye Satış Danışmanı görevinde çalışmış olmalısınız veye en az 6 ay boyunca Supervizor görevinde çalışmış olmalısınız.

Mağaza Müdürü Olmak İçin:

  • En az lise mezunu olmalısınız
  • En az 6 ay boyunca Gratis'te Mağaza Müdür Yardımcısı görevinde çalışmış olmalısınız.

Bölge Müdürü Olmak İçin:

  • Üniversite mezunu olmalısınız.
  • En az 1.5 yıl boyunca Gratis'te Mağaza Müdürü pozisyonunda çalışmış olmalısınız.
  • Gratis'te iş tecrübeniz en az 3.5 yıl olmalı
Gratis, çalışanlarına kariyerlerinde hızlı yükselme imkanı sunan bir şirkettir. Yukarıda da gördüğünüz gibi 1.5 yılda Mağaza Müdürü, 3.5 yılda ise Bölge Müdürü olma şansınız bulunmaktadır. Siz de çalışanlarına değer veren ve onlara geniş kariyer imkanları sunan Gratis ailesinin bir parçaşı olmak istiyorsanız, aşağıdaki bağlantıyı kullanarak, şirketin açık pozisyonlarına form doldurarak iş başvurusunda bulunabilirsiniz.

Başvuru Yap
© all rights reserved
we Google