Responsive Ad Slot

Son Eklenenler

latest

Vestel İş Başvurusu

Vestel, bünyesinde bulunan açık pozisyonlara personel alımı yapmaya devam ediyor. Vestel iş ilanlarına sitemiz üzerinden ulaşabilirsiniz.

2020/04/23

Vestel'in yayınlamış olduğu açık pozisyonlar üzerinden şirkete iş başvurusunda bulunabilirsiniz. Vestel işe alım süreci ve firma hakkındaki bilgileri sizlerle paylaşıyoruz.

Vestel, ülkemiz ve dünya için üretmeye devam ediyor. Beyaz eşya, küçük ev aletleri, mobil cihazlar, ısıtıcı ve soğutucu ürünlerinin üretimini gerçekleştiren Vestel, sahip olduğu son teknolojik üretim tesislerinde dünya standartlarında üretim yapıyor ve ürettiği ürünleri 150'den fazla ülkeye ihraç ediyor.  Türkiye’nin 7. büyük ihracatçısı olan şirket, ülke ekonomisine sağladığı döviz katkısının yanı sıra 15.000'in üzerinde çalışanıyla Türkiye'nin en fazla istihdam sağlayan şirketlerinden bir tanesi olma özelliğine sahiptir. Ayrıca Vestel, Avrupa televizyon pazarının ilk 2, beyaz eşya pazarının ise ilk 5 üreticisinden bir tanesidir.


Her yıl büyüme hedefleri doğrultusunda üretim kapasitesini arttıran şirket, bünyesinde oluşan açık pozisyonlara personel alımları gerçekleştirmektedir. Vestel'e iş başvurusu yapmak için izlemeniz gereken adımlara ve işe alım süreci hakkındaki tüm bilgilere aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Vestel İşe Alım Süreci

  1. Vestel'in açık pozisyonlara iş başvurusunda bulunursunuz.
  2. İnsan Kaynakları departmanı iş başvurunuzu değerlendirir.
  3. Başvuru sürecinizin hangi aşamada olduğunu vestel kariyer'den takip edersiniz.
  4. Adayın başvuru süreci olumlu olarak değerlendirilirse başvurulan pozisyonun gerekliliklerine uygun olarak online sınavlara davet edilir.
  5. Sınavda başarılı olan adaylar Vestel City'e davet edilir.
  6. İşe alım uzmanları, bölüm yöneticileri ve genel müdürle görüşmelere katılırsınız
  7. Süreciniz olumlu olarak sonuçlanırsa telefonla iş teklifi yapılır.
  8. Teklifi kabul ettiğiniz taktirde Vestel'de iş başlayarak kariyerinizde muhteşem bir başlangıç yaparsınız.

Vestel Açık Pozisyonları

Vestel'e iş başvurusu yapmak için şirketin kariyer portalında yayınlamış olduğu açık pozisyonları kullanmanız gerekmektedir. Yayınlanan açık pozisyonlardan kendinize uygun bir pozisyona iş başvurusu yapabilirsiniz. Şirkete ait tüm açık pozisyonları görüntülemek için tıklayın.
Başvuru Yap
© all rights reserved
we Google