Responsive Ad Slot

Son Eklenenler

latest

Feka Otomotiv İş Başvurusu

2020/04/23

Feka Otomotiv

Feka Otomotiv'e iş başvurusunda bulunmak istiyorsanız doğru yerdesiniz. Şirketin işe alım sürecinin nasıl gerçekleştiğini ve iş başvurusu yapmadan önce Feka'yı yakından tanımanız için ihtiyacınız olan bilgileri sizlerle paylaşıyoruz.

Otomotiv tedarik endüstrisinin önde gelen uluslararası üreticilerinden biri olan Feka, Türkiye'de ve dünya çapında faaliyet gösteren firmalara başta dikiz aynalar, aydınlatma lambaları, depolar ve montajlı trim parçaları sağlayan sektörünün tercih edilen markasıdır.

Misyonunu inovasyon ve ARGE çalışmaları olarak belirleyen Feka Otomotiv, ARGE çalışmalarını kendi bünyesinde gerçekleştirmektedir. Feka Otomotiv'in tam donanımlı kalıphanesi ve tecrübeli ekibiyle kendi kalıplarının tasarımlarını ve üretimlerini de bünyesinde yaparak kaliteli, dinamik ve etkin bir hizmeti müşterilerine sunmaktadır. Şirket üretiminin her aşamasında yüksek kaliteyi garanti etmek için her bölümünde sistematik kalite yönetimi sistemiyle üretim yapmaktadır. Bu sistem çalışanların eğitimi ve takım çalışmalarıyla daimi olarak desteklenerek sürekli kendini yenilemektedir. Ayrıca Feka Otomotiv,  hızla değişen iş yaşamında, personellerinin yetkinliklerini arttıracak eğitim programları düzenlemektedir.

İşe Alım

Feka Otomotiv'e iş başvurusu yapan adaylar, yetkinliklerine, tecrübelerine ve işe uygunluğuna göre değerlendirilmeye alınmaktadır. Özgeçmişleri insan kaynakları tarafından olumlu olarak değerlendirilen adaylar mülakata davet edilmektedir. Başarılı bulunan adaylara, referans kontrolü tamamlandıktan sonra iş teklifi yapılmaktadır.

Feka Otomotiv'e iş başvurusunda bulunmak için iş başvuru formu doldurabilir veya kariyer@fekaautomotive.com adresine CV'nizi gönderebilirsiniz.

Başvuru Yap
© all rights reserved
we Google