Responsive Ad Slot

Son Eklenenler

latest

Starwood İş Başvurusu

İş arayan adaylar için Starwood iş başvuru formu sayfasını sizlerle paylaşıyoruz.

2020/04/22


Orman ürünleri sektöründe faaliyet gösteren bir şirket olan Starwood, açık pozisyonlarını kapatmak için bünyesine dönem dönem personel alımı yapmaktadır. Siz de Starwood iş başvurusu yaparak şirkette çalışmak istediğinizi insan kaynakları departmanına iletebilirsiniz. İş başvurusu için doldurmanız gereken forma ve şirket hakkındaki kısa bilgiye yazıdan ulalabilirsiniz.

Marangozların ve mobilya satıcısının güçlü ortağı Starwood, Türkiye'de Bursa İnegöl'de ve Gürcistan'da Batum'da kurulu fabrikalarında yüksek kaliteli orman ürünlerinin üretimini gerçekleştiriyor.

Starwood her geçen gün farklı ülkelere ve yeni müşterilere ulaşmak için çalışmalarını devam ettiyor. Doğa dostu yapısı ve temiz hava kalitesi bilinciyle tüm üretim hatlarında gerekli önlemleri alıyor ve yatırımlar yapıyor.

Kurulduğu ilk günden beri çalışanlarının gelişimine ve eğitimlerine yatırım yapan şirket, bütün eğitim çalışmalarını tek çatı altında toplamak için Starwood Akademi'yi kurdu. Starwood Akademi, çalışanların eğitim ihtiyaçlarının karşılanmasının yanında sektör tecrübelerini ve bilgi birikimlerini İnegöl mobilya sanayi ve ülkemizin mobilya sanayisine aktarmak için çalışmalarını sürdürmektedir. Akademide çalışanların kişisel ve mesleki gelişimleri için uzman eğitmenler öncülüğünde eğitimler verilmektedir.

Starwood İşe Alım Süreci

  1. İnternet üzerinden iş başvuru formu doldurulur
  2. Başvurunuz değerlendirmeye alınır ve uygun görülürse aday mülakata çağrılır.
  3. Mülakat olumlu sonuçlanırsa gerekli evraklarınız toplanır ve deneme süresi şeklinde iş başı yaparsınız
  4. İş başı yapan çalışan Starwood Akademi'de eğitimler almaya başlar ve çeşitli oryantasyon süreçlerinden geçer
  5. Deneme süresi sonunda artık Starwood ailesinin daimi bir çalışanı olursunuz.
Başvuru Yap
© all rights reserved
we Google