Responsive Ad Slot

Son Eklenenler

latest

Eminevim İş Başvurusu

Faizsiz ev alma sisteminin ülkemizdeki en büyük temsilcisi Eminevim hızla büyümeye devam ediyor. Büyüme hedefleriyle birlikte şube sayısını artırmak isteyen şirket, mevcut ve yeni açılacak olan şubelerine personel alımı gerçekleştiriyor. Eminevim iş başvurusu için gerekli olan bağlantıya ve şirket hakkındaki bilgilere yazıdan ulaşabilirsiniz.

2020/04/22

Eminevim iş başvurusu

Faizsiz ev alma sisteminin mucidi olarak gösterilen Eminevim, Türkiye genelindeki 100'den fazla şubesiyle 30 yıldır binlerce kişinin ev alma hayalini gerçekleştirmek için var gücüyle çalışıyor. Her ay 2000'den fazla kişiyi yani 7 dakikada 1 kişiyi ev ve otomobil sahibi yapan Eminevim, mucidi olduğu, adını ve gücünü birlikten, beraberlikten, yardımlaşma ve dayanışmadan alan el birliği sistemiyle ev sahibi olmak isteyen kişileri kiracılıktan kurtarıyor. Bir ev parası kadar faiz ödemeden, bankaya bulaşmadan, peşinat sorunu yaşamadan, bütçesine göre belirlediği ödeme seçenekleriyle ev ve otomobil yapan bir sistemle faaliyetlerini sürdürmektedir.

Eminevim, 2022 yılı içerisinde daha fazla kişiyi hizmet vermek adına Türkiye'nin çeşitli bölgelerine yayılmak için şube sayısını artırmayı hedeflemektedir. Bu bağlamda Eminevim'in faizsiz ev alma sisteminin tanıtımını yapacak, sisteme yeni katılımcıların girmesini sağlayacak ve sürecin takibini gerçekleştirecek personellere ihtiyaç duyulmaktadır. Emin Evim'in genel işe alım şartları ve iş başvurusu için hangi adımları izlemeniz gerektiğini aşağıda paylaştık

Eminevim İşe Alım Şartları

  • En az lise mezunu
  • Erkek adaylar için tercihen askerlik görevini yapmış
  • MS Office programlarını kullanabilen
  • Takım çalışmasına yatkın
  • İnsan ilişkilerinde başarılı
  • İkna kabiliyeti yüksek
  • Hafta sonu çalışma düzenine uyum sağlayabilecek
  • Şirketin vizyonuna uygun

İşe Alım Süreci

Eminevim işe alım süreci şirketin yayınladığı iş ilanlarına yapılan başvurularla başlamaktadır. Şirketin açık pozisyonları ilgili kariyer sitelerinde yayınlanmaktadır. Adaylar, açık pozisyonlardan kendilerine uygun olanlara başvuruda bulunabilirler. Yapılan başvurular kariyer platformları vasıtasıyla insan kaynakları departmanına ulaşmaktadır.

Açık pozisyonları görüntülemek için tıklayın

İş başvurusu için 2. bir seçenek olarak; adaylar özgeçmişlerini çalışmak istedikleri ili ve pozisyonu belirterek ik@eminevim.com.tr adresine e-posta göndererek de iş başvurusu yapabilirler.
Başvuru Yap
© all rights reserved
we Google