Responsive Ad Slot

Son Eklenenler

latest

Atiker İş Başvurusu

2020/04/21

Atiker bünyesindeki çeşitli pozisyonlarda çalışmak isteyen kişiler, yayınladığımız iş başvuru formu bağlantısını kullanarak şirkete hızlı bir şekilde iş başvurusu yapabilirler. Atiker iş başvuru formunu ve şirket hakkındaki bilgileri sizlerle paylaşıyoruz.

Küçük bir atölyeden başlayan Atiker'in hikayesi, bugün bir dünya markası olarak yoluna devam ediyor. Üretim tesislerinde kullanılan tüm parçaları kendi bünyesinde üreterek Türk ve dünya tüketicilerinin kullanımına sunmakta, ürettiği ürünleri Avrupa, Asya, Afrika, Amerika ve Avustralya kıtalarındaki 40'ın üzerindeki ülkeye ihraç etmektedir.

Dünya ve Türkiye ölçeğinde tanınan marka değerine ve yaygın satış ve servis ağına sahip olan Atiker, bu potansiyelini değerlendirmek amacıyla Türk ve dünya tüketicilerine yeni ve yüksek teknoloji esaslı yeni ürünler sunma çabasını bir adım ileriye taşımak için oto LPG yakıt sistemleri alanında faaliyet gösteren AKL şirketini bünyesine katmıştır.

Atiker'in başarısının temelinde müşteri memnuniyetini kısa vadeli karın önünde tutmak, bilgiyi en etkili şekilde kullanmak, teknolojik gelişmeleri izlemek, inovasyon ve ARGE'ye önem vermek, insanlara saygı duyup sevmek ve topluma karşı sorumluluklarının bilincinde olmak yatmaktadır.

İşe Alım

Atiker, bünyesine ihtiyaç doğrultusunda personel alımları yapmaktadır. Atiker iş başvuruları, internet üzerinden iş başvuru formu doldurularak yapılmaktadır. Doldurulan formlar Atiker insan kaynakları tarafından değerlendirilmektedir. Başvurusu olumlu olarak değerlendirilen adaylarla mülakat aşaması için formda belirtilen iletişim bilgileri yoluyla irtibata geçilecektir. Bu yüzden formdaki bilgileri doğru ve eksiksiz bir şekilde doldurmaya özen gösteriniz.

İş başvuru formuna buradan ulaşabilirsiniz.
Başvuru Yap
© all rights reserved
we Google