Responsive Ad Slot

Son Eklenenler

latest

Çamsan İş Başvurusu

2020/04/21

Çamsan Entegre
Çamsan Entegre, ihtiyaç doğrultusunda bünyesine personel alımları gerçekleştiriyor. Çamsan iş başvuru formunu doldurarak şirkete iş başvurusu yapabilirsiniz. Başvuru yapmadan önce şirketi tanımanız açısından gerekli olan bilgileri de sizlerle paylaşıyoruz.

Sektörün öncü kuruluşu Çamsan, toplam 200.000 m2'lik fabrikasında MDF, MDFLAM, laminant parke ve kimya tesisi bulunmaktadır. Çamsan, teknolojinin geldiği son noktayı temsil ederek, sektörün öncü sanayi kuruluşu olmayı sürdürüyor. Kurulduğu yıldan itibaren doğaya saygı, kalite ve müşteri memnuniyetini ilk hedefleri olarak belirleyen şirket, alanında uzman çalışanları ve modern teknolojinin ışığında sürekli yatırımlar yaparak, MDF ve laminant parke üretiminde Türkiye'nin lider kuruluşu olma özelliğini koruduğu gibi yurt dışına açılarak dünya çapında kalite ve güveni gururla temsil etmektedir.

Çamsan, nitelikli ve özverili insan kaynağı, akıllı yatırımları ve sahip olduğu ileri teknolojiyle büyüme sağlayıp ürün çeşitliliği ve kapasitesini hızla arttırmıştır. Sektörel bazda sürdürülebilir rekabet için ARGE yatırımlarına verdiği önemin yanı sıra insan sağlığı ve çevresel konulardaki duyarlılığıyla da Çamsan, dünyadaki örnek markalardan bir tanesidir.

Çamsan, elde ettiği başarıların arka planındaki bir numaralı faktörün çalışanlarının olduğuna inanmakta ve onların becerilerini artırmaya yönelik çalışmalarını kararlılıkla sürdürmektedir. Siz de Çamsan ailesinin bir parçası olmak istiyorsanız, aşağıdaki iş başvuru formu bağlantısını kullanarak şirkete iş başvurusu yapabilirsiniz.

İş Başvuru Formu

Çamsan personel alımı başvuruları iş başvuru formu doldurularak yapılmaktadır. Siz de Çamsan'ın çeşitli departmanlarında çalışmak istiyorsanız, iş başvuru formu doldurarak başvurunuzu gerçekleştirebilirsiniz. Formda sizden istenilen bilgileri eksiksiz ve doğru bir şekilde doldurmaya özen gösteriniz.

Çamsan iş başvuru formu
Başvuru Yap
© all rights reserved
we Google