Responsive Ad Slot

Son Eklenenler

latest

KAR-ÇEL Karacabey Çeltik ve Bakliyat İş Başvurusu

2020/04/24


Balıkesir Gönen'de faaliyetlerine başlayan KAR-ÇEL Karacabey Çeltik ve Bakliyat, bereketli topraklarımızın potansiyelini değere dönüştürüyor. Tarladan sofraya kadar her aşamasında kurumsal kalite standartlarına harfiyen uyaran KAR-ÇEL, el değmeden üretim ilkesiyle üretim sürecini tamamlamaktadır. Geçtiğimiz yıllarda Bandırma Organize Sanayi Bölgesi'nde açılan modern paketleme servisi günlük 200 ton ve aylık 6000 ton paket üretim kapasitesine sahiptir.

Türkiye'nin önde gelen ulusal ve yerel market zincirleriyle ulusal ve bölgesel markaların büyük bir kısmı kaliteli ve avantajlı fiyata sahip bakliyat temin ederken KAR-ÇEL Karacabey Bakliyat markasını tercih etmektedir.

Balıkesir, Güney Marmara ve Türkiye ekonomisine büyük katkıları olan KAR-ÇEL markası 2017 yılının başında Mersin ilimizde bakliyat işleme ve paketleme tesisi kurarak, atılımlarına bir yenisini daha eklemiştir.

Türkiye'nin önde gelen pirinç ve bakliyat üretici firmalarından olan KAR-ÇEL, geleceğe emin adımlarla ilerliyor. Orta Doğu ve Avrupa ülkelerine ihracat yaparak, ülke ve bölge ekonomisini büyütmeye hazırlanan şirket, kurumsallaşmanın gerekliliklerini özümseyip, iç pazarda marka değeri benimsenmiş bir kuruluş olma hedefinde kararlı bir biçimde çalışmalarını sürdürmektedir.

İş Başvuru Formu

KAR-ÇEL'in üretim veya paketleme birimlerinde çalışmak isteyen kişiler firmaya ait iş başvuru formunu doğru ve eksiksiz bir şekilde doldurarak iş başvurularını KAR-ÇEL İnsan Kaynakları'na iletebilirler. İş başvurusu için doldurmanız gereken formun bağlantısına aşağıdan ulaşabilirsiniz.
Başvuru Yap
© all rights reserved
we Google