Responsive Ad Slot

Son Eklenenler

latest

Çekok Gıda İş Başvurusu

2020/04/28


Çekok Gıda bünyesinde çeşitli pozisyonlarda çalışmak isteyen kişiler, yayınladığımız iş başvuru formunu doldurarak şirkete hızlı bir şekilde iş başvurusu yapabilirler. Çekok Gıda iş başvuru formunu ve şirket hakkındaki bilgileri sizlerle paylaşıyoruz

Çekok Gıda kurulduğu günden bu güne hiçbir zaman yitirmediği önce insan anlayışıyla toprağın zenginliğini tüm doğallığıyla sağlıklı güvenli ve ekonomik bir şekilde sofralara ulaştırmayı amaçlıyor. Üretime uygun iklim şartları, coğrafi konumu ve ekolojik farkındalığı sayesinde kalite standartları yüksek meyve ve sebzelerin ender ülkelerden biri olan Türkiye'nin bu avantajlarını kullanarak üretimler gerçekleştiriyor.

Çekok Gıda, Sektörün dinamik yapısına ve gelişmekte olan dünya trendlerine uygun üretim tesislerine sahiptir. Şirket, ülkemizin farklı bölgelerinde bulunan 13.500 dekar alana sahip çiftliklere ilave olarak, sözleşmeli çiftçilerle birlikte yapılan tarım anlaşmaları ile birlikte üretim gücünü daha da arttırmayı başardı.

Çekok Gıda, üreticilerinin kalite standartlarını daha iyi hale getirmek için sürdürülebilir tarım, paketleme, gıda güvenliği ve lojistik gibi konularda eğitimler veren bir kurumdur. Gelişmiş ülkelerdeki çiftçilerin kullandığı modern teknolojiler ve üretim teknikleri hakkında kapsamlı eğitimler vererek yerel çiftçileri uluslararası standartlarda üretim anlayışıyla yetiştirmektedir.

Çekok Gıda İş Başvuru Formu

Çekok Gıda'da çalışma isteğinizi şirkete ait iş başvuru formunu kullanarak iş başvurunuzu gerçekleştirebilirsiniz. Yaptığınız başvurular insan kaynakları departmanı tarafından değerlendirilecektir. Olumlu görülmesi halinde iletişim bilgileri kullanılarak sizinle irtibata geçilecektir. İş başvuru formu sayfasına gitmek için tıklayın.
Başvuru Yap
© all rights reserved
we Google